CASA ZURLI

CÂȘTIGĂTOR CONCURS "Gașca Zurli vine la tine acasă" - Cluj Napoca!

Alexandra Bolca este din Cluj Napoca și are o super fetiță, Delia. Are 4 ani și îi place să-și ajute părinții la treburile casei. Are niște bucle aurii rupte parcă din soare. Ne-a plăcut tare mult cum a descris colțul preferat din prima lor căsuță. Familia Bolca este câștigătoarea din Cluj, la ei vom merge pe 24 martie acasă, să îi cunoaștem, să le declarăm locuința Căsuță Zurli și să le ducem daruri!

"Noi locuim în Cluj, într-un apartament. E prima noastră căsuță și ne place foarte mult. Facem de toate: ne jucăm, facem petreceri, gătim împreună, dar ne și ajutăm când facem curat. Aici ne dăm cele mai puternice îmbrățișări, ne spunem te iubesc și învățam sa spunem Iartă-mă ( la 4 anișori uneori e cam greu). Delia vă iubește, iar locul preferat e patul cu tobogan... nu să doarmă în el ( încă doarme cu mami și tati, îl așteaptă pe bebe să doarmă amândoi în patul ei), ci să se dea pe tobogan și sa își dea păpușile pe tobogan. Acolo în cameră spunem povesti, facem teatru și devenim copii din nou și noi Adulții ."

Le mulțumim tuturor celor care s-au înscris în concurs!

Pentru celelalte 8 orașe din turneul CASA ZURLI, înscrierile continuă. Este foarte simplu. Încărcați pe site o fotografie cu colțul vostru preferat din locuință, ne scrieți de ce vă place cel mai tare acel colț si ce face ca locuința voastră să fie specială, completați formularu de înscriere cu datele voastre și gata!

ÎNSCRIERE CONCURS AICI!

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE