Noutăți

De 10 ani, „Am o căsuță mică” este cel mai iubit cântec de către copii și părinții din România

Cea mai populară și efervescentă echipă de prieteni care ne învață că jocul înseamnă distracție și educație, Gașca Zurli, aniversează 10 ani de la lansarea cântecului “Am o căsuță mică” în România.

Cu sute de milioane de vizualizări pe Youtube și un dans recognoscibil de absolut toate vârstele, piesa “Am o căsuță mică” face parte din folclorul internațional, Mirela Retegan desenându-I o poveste educativă și plină de emoție, o pledoarie pentru iubirea curată și necondiționată, împachetată într-o formă foarte veselă și prietenoasă “În cântecul acesta este vorba despre o căsuță, care reprezintă cea mai importantă casă din viața noastră - casa din inimă. Acolo locuiește iubirea și cântecul se vrea un mesaj cu care să crească copiii și cu care să înțeleagă că acolo când o iubire nouă intră în căsuță iese fum invizibil și toată lumea știe că noi iubim, că iubirea se vede, iubirea prin căsuța mică devine palpabilă” spune Mirela Retegan.

Povestea conceperii cântecului are istorie emoționantă pentru Mirela și Maya “Pentru că eram la începutul activității și nu ne permiteam să înregistrăm într-un studio. Cântecul a fost înregistrat de tatăl Mayei, care a venit de la Londra cu un mixer și un microfon, într-o cameră dintr-un bloc de pe Nerva Train, unde locuiam noi atunci, în camera Mayei - o cameră mică în care am pus în geamuri pături, plăpumi, am antifonat cu haine și o parte din el chiar a fost înregistrat în sifonier ca să se perceapă înregistrarea cât mai bine.”

În luna octombrie, Gașca Zurli aniversează și 17 ani de existență, 17 de la primul spectacol, 17 ani de când sintagma “educație prin joacă” a atins generații de copii și adulți. Și cum aniversările se petrec alături de cei dragi, Gașca Zurli, sărbatorește dubla aniversare, a cântecului și a trupei, printr-un turneu memorabil, al cărui start este dat în Cluj Napoca, pe 7 octombrie, urmat de un altul la București, la Sala Palatului, pe 10 octombrie. Turneul “Am o căsuță mica” ajunge și în Iași pe 14 octombrie, în Timișoara pe 22 octombrie și în Constanța pe 29 octombrie.

Spectacolul și turneul “Am o căsuță mica” o să fie locul în care părinții și copiii vin să se conecteze, să trăiască emoții speciale, să se bucure, să cunoască forma pură de fericire, în care cântecul, dansul, hohotele de râs și lacrimile de emoție sunt cea mai bună formă de terapie. Pregătim un spectacol care să transforme relațiile dintre copii și părinți în relații mai bune și să transforme felul în care copiii percep felul în care ne raportăm la lucrurile pe care le avem. “ Mirela Retegan.

Biletele sunt disponibile pe www.zurli.ro/program, prin intermediul platformei Entertix, iar aici găsiți mai multe detalii despre termenii și condițiile de participare.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE