Noutăți

Veniți să vă întâlniți personajele preferate Zurli în rol de... Ajutor de Vânzător!

Sâmbăta Zurli o facem,
Gașca la Magazin o aducem!
Voi veți fi cumpărători,
Iar personajele... vânzători!

Hei, ați auzit și voi?! Continuă bucuria sâmbetelor în care este deschis Magazinul Zurli din Intrarea Tudor Ștefan nr. 57, sector 1, București! Truli a fost deja Ajutor de Vânzător pe 1 iulie, de la ora 10.00 la 17.00! Mulți copii, părinți și bunici s-au bucurat de întâlnirea cu el, de glume și fotografii, de recomandările pe care le-a oferit pentru cele mai reușite cadouri!

Prin urmare, mergem mai departe! Notați: pe 8, pe 15 și pe 22 iulie – în toate aceste sâmbete – Magazinul Zuli este deschis pentru voi! Pentru că știm că, de multe ori, chiar dacă sunteți din București, nu aveți cum să ajungeți în timpul săptămânii pe la noi. Și pentru că mai știm că, dacă nu sunteți din București, cu atât mai potrivit este să deschidem Magazinul pentru voi!

Pe 8 iulie, pe rând, fiecare personaj din Gașca Zurli va fi Ajutor de Vânzător! Apoi, pe 15 iulie, pe toată durata zilei, vine rândul Bucătărașului Lulu! Iar pe 22 iulie, de la 10.00 la 17.00, aveți întâlnire cu Fetița Zurli!

Ce sâmbete de poveste, nu-i așa?! Sunteți pregătiți să fiți cumpărători pentru cele mai minunate Ajutoare de Vânzători? Noi suntem gata să deschidem porțile, brațele și inimile pentru voi!

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE