Personaje

Super Eroul Mulțumesc

Mulțumesc, super-eroul Zurli este venit din tărâmul magic - Regatul Bunelor Maniere.

Este prietenul Găștii Zurli și îi învață pe copii și pe oamenii mari, deopotrivă, să rostească cele 4 cuvinte magice. ,,MULȚUMESC", atunci când primesc ceva, ,,TE IUBESC”, tuturor oamenilor dragi, ,,IARTĂ-MĂ”, atunci când greșesc și ,,TE ROG FRUMOS”, atunci când cer ceva.

În Lumea lui Mulțumesc este minunat. Aici este aromie, pace și liniște, iar copilașii și oamenii mari sunt respectuoși, amabili și, cu fiecare zi, mai buni cu cei din jur. Aici oamenii sunt fericiți și își propun să facă fapte bune zilnic. Super Eroul nostru iubit împarte pelerine invizibile tuturor copiilor, ca să fie sigur că magia ajunge peste tot.

Mulțumesc este are puterea de a-i face pe cei din jurul său să își exprime recunoștința față de oamenii care dăruiesc ceva cuiva, față de prietenii care ne sunt aproape și ne ajută la nevoie, de mămici care le citesc povești copiilor lor în fiecare seară, de tătici care se joacă de-a avionul cu cei mici, de bunici care îi răsfață cu cele mai delicioase prăjiturele, pregătite chiar de ei. Aceasta este misiunea lui, de a-i învăța pe cei din jur să spună Mulțumesc! Iar primii care au învățat acest lucru sunt prietenii din Gașca Zurli.


Costum: Culoare mov si galben de baza, un pic de verde si roz. Litera M de la Multumesc este semnul de pe costum vazut pe sapca, bluza si pelerina.

Cântecul preferat: Mulțumesc!

Culoare preferată: mov

Expresiile folosite: ,,MULȚUMESC", ,,TE IUBESC”, ,,IARTĂ-MĂ” și ,,TE ROG FRUMOS”

Valori: Are curaj și împarte și celorlalți.

Cartea preferată: Povestea lui Mulțumesc

Urmărește Gașca Zurli pe Facebook.

Urmărește Gașca Zurli pe YouTube.

Urmărește Gașca Zurli pe Instagram.

Urmărește-l pe Mulțumesc pe Instagram

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE