Noutăți

Gașca Zurli lansează cântecul ,,La mulți ani”, cea mai colorată urare de zi de naștere

,,La mulți ani” este cel mai nou cântec al Găștii Zurli, o urare sinceră, colorată, plină de iubire, veselie și prietenie, în stilul consacrat Zurli.

Știm cât de importantă este ziua de naștere pentru toooți copiii mari și mici și cât de mult contează să fim atunci, înconjurați de toți oamenii dragi. Ziua de naștere este o zi specială, o zi unică, o zi plină de sclipici și magie. Este o zi care va rămâne mereu în mintea sărbătoritului, astfel că și urarea trebuie să fie tot una specială.

,,Suntem foarte fericiți să avem de astăzi o melodie, pe care să o cântăm la toate petrecerile de zile de naștere. Sperăm să vă placă! L-am scris cu toată dragostea, l-am gândit ca pe un cântec pe care să îl cânte toooți prietenii care vin la evenimentele voastre”, declară Mirela Retegan, fondatoarea Găștii Zurli.

Nu ne mai întâlnim niciodată cu vârsta pe care o împlinim de la o aniversare la alta. Însă un lucru este sigur: oamenii dragi vor fi mereu acolo. Iar asta contează cel mai mult. Fiecare zi de naștere este o SĂRBĂTOARE, de care trebuie să ne bucurăm la maxim.

Versurile sunt de fapt urările pe care vrem să le auzim de la oamenii din jurul nostru:

,,Gașca de prieteni

E aici cu tine

Vrem doar atâta

Sa îți fie bine”

,,Gașca de prieteni strigă: Să iubești!”

,,Gașca de prieteni strigă: Să trăiești!”

,,Sperăm să devină cea mai cântată melodie de ,,LA MULȚI ANI!” a românilor de pretutindeni!”, a mai adăgat Mirela Retegan, mămica Găștii Zurli.

Odată cu lansarea cântecului, Gașca Zurli prezintă și videoclipul acestuia regizat de Diana Iacomir, pe versurile ce poartă semnătura Mirelei Retegan. Puteți asculta cântecul gratuit, pe canalul de YouTube al Găștii Zurli, acolo unde cei mici pot să vadă și videoclipul plin de viață și veselie.

Despre Gașca Zurli

Gașca Zurli este cea mai îndrăgită trupă pentru copii, din România. Spectacolele și proiectele pe care le derulează au scop educative, promovând ideea de educație prin joc și joacă. Gașca Zurli s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, iar succesul de care se bucură se datorează faptului că Mirela, prin spectacolele create, a transformat educaţia formală într-un spectacol magic al imaginaţiei. A reușit, astfel, să ajungă la inimile copiilor și părinților din România, dar și a românilor din diaspora.

Personajele creionate cu atenție și pasiune de Mirela Retegan, fondatoarea brandului Zurli, sunt iubite de toți copiii, fiecare personaj având câte o caracteristică aparte. Spectacolele pe care Gașca Zurli le produce sunt construite având în vedere valorile pe care le promovează: prietenia, empatia, generozitatea, altruismul, corectitudinea.

Cu peste 1,8 milioane de abonați pe YouTube și 300.000 pe facebook, povestea Găștii Zurli crește în fiecare zi, cu fiecare spectacol jucat, cu fiecare zâmbet pus cu grijă și iubire pe fețele micuților spectatori și pe al Părinților.

Gașca Zurli deține un record la bilete vândute - în medie 55.000 de spectatori pe un turneu. A ajuns în peste 50 de oraşe din România, UK, Ungaria, Franta, Belgia, Italia, Republica Moldova, Danemarca, Germania, Austria, Suedia. Record de săli sold-out în România şi străinătate. Hit-ul AM O CĂSUŢĂ MICĂ le aparţine, iar cântecele Zurli au sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

Lumea din spectacolele Gașca Zurli este o magică, plină de bucurii și zâmbete, în care valorile umane care stau la baza creșterii și dezvoltării copiilor se regăsesc în orice cântec, spectacol și poveste.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE