Noutăți

Gașca Zurli, vă așteaptă LA IAȘI, LA FESTIVALUL INIMO!

Sunteți de distracție? Căci noi daaa! Duminică, pe data de 21 august, Gașca Zurli vă așteaptă la un eveniment caritabil, cu totul special pe Stadionul Emil Alexandrescu din Iași. Festivalul INIMO este un festival al familiei, ce oferă divertisment, bucurie, muzică, educație și cel mai important, șansa de a face o faptă bună.

Prietenii din Gașca Zurli abia așteaptă să vă întâlnească și să cânte împreună cu voi cele mai simpatice cântece ale copilăriei. ,,Am o căsuță mică", ,,Aram sam sam" și ,,Pupici cu sclipici" sunt doar câteva dintre melodiile pe care vom cânta împreunăă! Alături de noi vor fi și Mascotele Zurli, ce vă vor aștepta cu brațele deschise, gata să ofere cele mai calde îmbrățișări.

Acolo, la INIMO vă așteaptă multe activități distractive, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mai mari: concerte, jocuri, spectacole de circ și de teatru, ateliere și târguri interesante. Alături de noi, în perioada festivalului, vor urca pe scena stadionului: Smiley, Andra, Connect-R, Direcție 5, Feli și Ștefan Bănică Junior.

Festivalul faptelor bune este organizat la inițiativa preotului Dan Damaschin, prin intermediul Asociației Glasul Vieții. Acesta și-a propus să ajute peste 10.000 de copii nevoiași să meargă la școală. Astfel, intrarea la acest eveniment se face printr-o donație ce va ajunge la copii sub formă de rechizite școlare, ghiozdane sau îmbrăcăminte. Astfel că, scopul evenimentului este acela de a susține cauza copiilor și familiilor ce se confruntă cu probleme sociale.

,,Sunt un preot şi am grijă de 10.228 de copii care trebuie îmbrăcaţi pentru şcoală. Aceşti bani obţinuţi din donaţii îi vom folosi pentru a ajuta toţi aceşti copii. Unind educaţia, faptele frumoase, vom fi fericiţi nu doar că ne-am distrat, ci şi că am făcut o faptă bună şi un copil fericit’, a declarat preotul Dan Damaschin.

Dacă vreți și voi să ne distrăm împreună și să ajutăm, totodată, și alți copii proveniți din familii defavorizate să meargă la școală, vă așteptăm în număr cât mai mare duminică, 21 august, pe Stadionul Emil Alexandrescu (Aleea Grigore Ghica Vodă, nr. 12-22).

Haideți să dăruim fapte bune!

Mai multe detalii legate de donație, acces și program găsiți aici.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE