Personaje

Bucătărașul Lulu

Lulu este cel mai simpatic bucătar din lume! Nu doar că este cel mai vesel, haios și colorat bucătar, dar este gata oricând să prepare cea mai delicioasă mâncare prietenilor din Gașca Zurli.

Lulu este veșnic fericit, cu zâmbetul la purtător. Are câte o vorbă bună pentru fiecare și râde cu poftă atunci când cei din jur fac glume.

Cu toate că iubește sarmalele, a învățat să mănânce sănătos, iar acum nu spune niciodată nu la fructe și legume. Mai mult decât atât, le cunoaște așa de bine încât acum îi învață pe copii lucruri importante despre fiecare în parte.

Îți este mai mare dragul să stai lângă el, deoarece râsul lui molipsitor te va face și pe tine să zâmbești. Îți înseninează zilele și te învață să pui bucurie în orice farfurie!!!

Costum: pantaloni roși cu portocaliu și pătrățele colorate, tunică albă de bucătar, sorț roșu cu galben, verde și un soare galben, bonetă albă cu portocaliu și un soare, șosete, pantofi sport.

Cântecul preferat: Yum Yum & Bucătărașul Zurli

Culoare preferată: galben

Expresiile folosite: ,,Bucurie în farfurie", ,,Hai la masă, ,,Astăzi în bucătărie, facem toot ce-mi place mie"

Valori: Îi place sa mănânce, când e treabă se ascunde sau găsește o scăpare, e amuzant și iubește poveștile despre mâncare.

Cartea preferată: Grădinița de legume

Urmărește Gașca Zurli pe Facebook.

Urmărește Gașca Zurli pe YouTube.

Urmărește Gașca Zurli pe Instagram.

Urmărește pe Lulu pe Instagram

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE