Gașca Zurli

Povestea Zurli

Zurli este cea mai mare companie privată de evenimente pentru copii, din România. Spectacolele noastre sunt despre magia care apare când li se spune copiilor povestea potrivită sufletului lor. Noi am transformat ideea de educație (plictisitoare, neatractivă pentru copii) într-un spectacol al imaginației, pe care cei mici îl pot accesa oricând pentru a face lumea din jurul lor mai bună și mai frumoasă.

Povestea Zurli s-a născut pe o nevoie existentă – dorința creatoarei Mirela Retegan de a-i explica fiicei ei lumea din jur într-un context pozitiv, educativ, care să-i dezvolte imaginația și să-i dea încredere în ea. Mirela a ridicat dragostea pentru copilul ei la nivel de fenomen național.

„Ne-am transformat spectacolele într-o platformă pentru a le da mai multă încredere copiilor, pentru a-i învăța lucruri care să-i motiveze și să-i ajute să relaționeze mai ușor cu cei din jur.”

Zurli e prima companie din România care și-a conceput spectacolele și evenimentele luând în considerare și efectul post spectacol. Zurli integrează părinții în lumea copiilor. Zurli construiește pentru copilul tău, împreună cu tine, cele mai frumoase amintiri din copilărie.

Gașca Zurli este trupa fenomen naţional pentru copiii din România. Este cel mai mare brand pentru copii 100% românesc.

Gașca Zurli are un success răsunător pentru că a transformat educaţia formală într-un spectacol magic al imaginaţiei.

Peste 1 milion de abonaţi pe canalul de YouTube, 2 producţii de televiziune la TVR1 si NaţionalTV, 5 DVD-uri în tiraj de peste 20.000 unităţi. Aproape 1 miliard de vizualizări. Peste 300.000 de urmăritori pe paginile de Facebook.

Record la bilete vândute - în medie 55.000 de spectatori pe un turneu. Au ajuns în peste 40 de oraşe din România, UK, Ungaria, Republica Moldova, Danemarca, Germania, Austria, Suedia. Record de săli sold-out în România şi străinătate. Hit-ul AM O CĂSUŢĂ MICĂ le aparţine şi a adunat peste 100 de milioane de vizualizări.

Cd-urile, cărţile, jocurile, sunt cele mai căutate produse româneşti pentru copii.

Gașca Zurli reuşeşte să adune la spectacole zeci de mii de părinţi şi copii, a umplut Sala Palatului, 5.000 de spectatori, şi a adunat de 1 iunie 2016 peste 10.000 de oameni la Palatul Știrbey, fără nici un alt nume pe afiş.

Gașca Zurli s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, femeia care a dus dragostea pentru copilul ei la rang de fenomen naţional. Lumea din spectacolele Gașca Zurli este o lume magică, plină de bucurii și zâmbete. De nerăbdare, micuții spectatori vin și cu o oră înainte de începerea show-urilor. Pentru noi fiecare copil este unic, așa că îi tratăm pe toți cu aceeași atenție și dragoste.
Gașca Zurli are 16 spectacole diferite care au făcut înconjurul ţării şi au schimbat relaţiile dintre părinţii şi copiii din România. La spectacolele Zurli familiile descoperă că “joaca e limbajul iubirii dintre părinţi şi copii”, aşa cum ii place Mirelei să-şi descrie creaţia.

  • 2 milioane de fani la nivel national;
  • 200.000 de spectatori/ an;
  • Peste 100 de reprezentatii/ an in toata tara;
  • 50 de orase acoperite;
  • Sute de mii de fani activi pe retelele de socializare;
  • Peste 300.000 de fani pe conturile de Facebook Gasca Zurli, Fetita Zurli;
  • Peste 1 milion de abonati pe YouTube;
  • 80.000 DVD-uri vandute in toata tara; 80.000 de CD-uri vandute la nivel national;
  • 100 de cantece originale;
  • 17 spectacole productii proprii; 13 personaje originale.

Povestea Zurli crește în fiecare zi, cu fiecare spectacol jucat, cu fiecare zâmbet pus cu grijă și iubire pe fețele micuților spectatori și pe al părinților. Lumea Zurli are cei mai frumoși părinți și copii.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE