Personaje

Vrăjimăturica

A fost odată ca niciodată, un regat în care totul strălucea de curățenie – Regatul Măturilor. Peste el domneau Regina Mătura și Regele Făraș. Când Regina Mătură a adus-o pe lume o măturică, au numit-o Vrăjimăturica.

Vrăjimăturica are puteri magice, din două mișcări lasă ordine și curățenie în urma ei. Este plină de viață, colorată și este bună prietenă cu Gașca Zurli. Atât de tare i-a îndrăgit pe cei din Gașca, încât i-a transformat în Caveleri ai Curățeniei. Îi place să se joacă cu toți copiii și îi învață pe toți cum să lase curat în urma lor, oriunde s-ar duce, și să își facă singuri ordine la jucării.

Vrăjimăturica știe multe jocuri, dar mai ales știe să transforme curățenia într-o joacă. Șiii, face totul cu ajutorul vrăjii ei magice. Este foarte simplă și sună așa:

Azi ca te,

Zini mani me,

Azi ca bum,

Zi și tu acum,

Azi ca pata,

Și vraja e gata!


Cântă și dansează cu o poftă de viață molipsitoare. Este îndrăgită de toată lumea, iar Fetița Zurli s-a transformat rapid în cea mai bună prietenă a ei. Singura care nu o îndrăgește este caraghioasa de Tura Vura, cea care tot încearcă să o răpească.

Visul Vrăjimăturicii este ca fiecare copil și om mare să învețe să lase curat în urma lor și să iubească ordinea. Vrăjimăturica a venit să-și folosească puterile ei pentru a le aduce aminte copiilor și oamenilor mari cât e de important să traiesti într-o lume curată.

Urmărește-o pe Vrăjimăturica pe Facebook aici.

Galerie foto/video

calendar

Gașca Zurli în jurul lumii

PITEȘTI, 22.11.2019, ora 19:00

cumpara bilete

Gașca Zurli în jurul lumii

Ploiești, 24.11.2019, ora 11:00

cumpara bilete

Gașca Zurli în jurul lumii

Ploiești, 24.11.2019, ora 15:00

cumpara bilete

Gașca Zurli Show

Cardiff, 30.11.2019, ora 14:00

cumpara bilete

Biletele sunt disponibile incepand cu data de 30 august ora 13:00 Gașca Zurli Show

Londra, 01.12.2019, ora 13:00

TE ROG, MOȘ CRĂCIUN!

BUCUREȘTI, 04.12.2019, ora 19:00

cumpara bilete
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE