Noutăți

Gasca Zurli lansează cel mai nou proiect al trupei- BEBE ZURLI, cu un prim cântec dedicat bebelușilor ,,Am o păpușică” 

Am pregătit o surpriză nouă pe canalul nostru de YouTube! Se numește ,,Am o păpușică” și este cântecul care face inaugurarea celei mai noi categorii: BEBE ZURLI!

„Dezvoltăm o secțiune nouă, în Lumea Zurli: Bebe Zurli! Este un domeniu care se adresează copiilor mici, bebelușilor, celor între 0-3 anișori”, declară Mirela Retegan, fondatoarea Găștii Zurli.

Cântecelul este unul vesel, plin de culoare! O melodie care te invită la joacă, într-o lume magică, de poveste. Păpușile, devin cele mai bune prietene ale copiilor, iar ei vor să danseze, să cânte, să le dea de mâncare și să le plimbe peste tot!

"O păpușică mică mi-ar plăcea
Să o iau cu mine, oriunde aș pleca
Toată ziua i-aș cânta
Te IUBESC, păpușica mea!"

MiniZurli este păpușa Păpușii Zurli! Moale, simpatică și plină de culoare este împreună cu Păpușa Zurli cea mai bună prietenă a Fetiței Zurli!

,,Sunt foarte mulți care cresc deja ascultând cântecelele Zurli, adorm cu muzica noastră, iubesc jucăriile noastre, așa că am creat o păpușică mică, mică - păpușa Păpușii Zurli- care să fie prietena fetițelor bebeluși, și a băiețeilor de ce nu! Am scris un cântecel pe care sper să-l iubească foarte tare cei mici și să îi însoțească în momentele lor fericite, când se plimbă cu MiniZurli de mânuță”, a mai adăugat Mirela Retegan, mămica Găștii Zurli.

Odată cu lansarea cântecului, vă prezentăm și videoclipul acestuia filmat de Diana Iacomir, pe versurile ce poartă semnătura Mirelei Retegan și pe muzica lui Marius Aștilean.

Puteți asculta cântecul gratuit, pe canalul de YouTube al Găștii Zurli, acolo unde cei mici pot să vadă și videoclipul care te duce într-o lume de poveste.

Despre Gașca Zurli

Gașca Zurli este cea mai îndrăgită trupă pentru copii, din România. Spectacolele și proiectele pe care le derulează au scop educative, promovând ideea de educație prin joc și joacă. Gașca Zurli s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, iar succesul de care se bucură se datorează faptului că Mirela, prin spectacolele create, a transformat educaţia formală într-un spectacol magic al imaginaţiei. A reușit, astfel, să ajungă la inimile copiilor și părinților din România, dar și a românilor din diaspora.

Personajele creionate cu atenție și pasiune de Mirela Retegan, fondatoarea brandului Zurli, sunt iubite de toți copiii, fiecare personaj având câte o caracteristică aparte. Spectacolele pe care Gașca Zurli le produce sunt construite având în vedere valorile pe care le promovează: prietenia, empatia, generozitatea, altruismul, corectitudinea.

Cu peste 1,8 milioane de abonați pe YouTube și 300.000 pe facebook, povestea Găștii Zurli crește în fiecare zi, cu fiecare spectacol jucat, cu fiecare zâmbet pus cu grijă și iubire pe fețele micuților spectatori și pe al Părinților.

Gașca Zurli deține un record la bilete vândute - în medie 55.000 de spectatori pe un turneu. A ajuns în peste 50 de oraşe din România, UK, Ungaria, Franta, Belgia, Italia, Republica Moldova, Danemarca, Germania, Austria, Suedia. Record de săli sold-out în România şi străinătate. Hit-ul AM O CĂSUŢĂ MICĂ le aparţine, iar cântecele Zurli au sute de milioane de vizualizări pe YouTube.

Lumea din spectacolele Gașca Zurli este o magică, plină de bucurii și zâmbete, în care valorile umane care stau la baza creșterii și dezvoltării copiilor se regăsesc în orice cântec, spectacol și poveste.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE