TERMENI SI CONDITII - ANOTIMPURILE ZURLI

TERMENI SI CONDITII DE PARTICIPARE SI ACCES „ANOTIMPURILE ZURLI”

1. REGULAMENT. TERMENI ȘI CONDIȚII DE PARTICIPARE ȘI ACCESS
Prezentele „Termeni și condiții de participare și access” reprezintă Regulamentul aplicabil tuturor participanților pentru ZURLI PE LISPCANI (denumit în continuare și „Evenimentul” sau „Spectacolul”) organizat de Teatrul Metropolitan SRL (denumit în continuare „Organizatorul”).
Regulamentul are rolul de a defini si prezenta termenii si conditiile obligatorii pe care fiecare participant la evenimentele cuprinse in ZURLI PE LISPCANI trebuie sa le respecte.
Prezentul Regulament reprezinta intelegerea intre Organizator si Participant.
Respectarea prezentelor Termeni si conditii de participare si acces este obligatorie pentru toate persoanele prezente la spectacole din cadrul ZURLI PE LISPCANI, iar in cazul nerespectarii acestora, Organizatorul isi rezerva dreptul de a refuza intrarea persoanelor in cauza in locatia evenimentului sau excluderea de la eveniment, caz in care contravaloarea biletului nu se restituie in nicio situatie.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentele Termeni si conditii de participare si acces, iar orice modificare va fi afisata pe site-ul www.zurli.ro, sectiunea ZURLI PE LISPCANI
Prin cumpararea unui bilet la spectacolele cuprinse in ZURLI PE LISPCANI, Participantul se obliga sa respecte prezentele „Termeni si conditii de participare si acces”.
2. BILETE. ACCES SI PARTICPARE LA EVENIMENT
1. Bilete
CATEGORIA 2 - 50 lei/ persoana;
CATEGORIA 1 - 80 lei/ persoana;
Nota! La costul net al biletului se pot adauga anumite comisioane specifice platformelor de ticketing (cumparare bilete).
Accesul la eveniment se face doar pe baza de bilet sau invitatie. Biletul sau invitatia in baza caruia se va face accesul trebuie pastrat pe toata durata evenimentului.
Biletul sau invitatia permite accesul participantilor doar in categoria de pret aferenta zonei mentionate pe acesta.
Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta.
Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ o ora inainte de inceperea spectacolului.
Participantii la Eveniment sunt rugati sa nu intarzie!

Biletele s-au pus în vânzare în rețeaua bilet.ro și sunt disponibile online pe www.bilet.ro
și in punctele de vanzare din rețeaua bilet.ro https://bilet.ro/parteneri.

BILET.RO (ROYAL TICKETS SRL)
E- mail office@bilet.ro
Telefon +40.725.333.330

Organizatorul garanteaza doar valabilitatea biletelor cumparate prin partenerul de ticketing www.bilet.ro si rețeaua www.bilet.ro.
Nota! Este strict interzisa revanzarea sau recumpararea biletelor sau a invitatiilor. Organizatorul isi rezerva dreptul de a interzice accesul in zona evenimentelor a persoanelor care desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile sau biletele aflate in posesia acestora.
Nota! Este strict interzisa publicarea pe retele sociale sau pe site-uri a seriei unice a biletului, precum si vanzarea biletelor.
Nota! Biletele cumparate nu pot fi inlocuite, iar contravaloarea lor nu poate fi restituita.
Nota!! In cazuri exceptionale de anulare sau amanare a spectacolului din motive independente de vointa Organizatorului, precum cazuri de forta majora (pandemie, razboi, stare de alerta, stare de urgenta etc.) sau caz fortuit (cutremur, inundantie, calamitate etc.), contravaloarea biletului achizitionat NU SE RETURNEAZA, iar ORGANIZATORUL nu are nicio obligatie de despagubire fata de cumparator. Cumparatorul intelege pe deplin situatiile exceptionale si este de acord cu faptul ca masurile sau restrictiile impuse de autoritati reprezinta aspecte ce nu tin de vointa Organizatorului, astfel ca in orice caz de anulare sau amanare din motive obiective de Organizator, biletele nu se pot returna, iar contravaloarea acestora nu va fi rambursata.
Accesul la Eveniment
Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal) si supravegheati in permanenta de catre acesta/ acestia.
Toti copiii (0-18 ani) trebuie sa detina bilet de acces in aceeasi categorie de pret cu a adultului care il insoteste.
Participarea la Eveniment
Participarea adultilor (parintilor/ tutorilor etc.) si a minorilor insotiti de catre acestia la eveniment se face pe raspunderea adultilor (parintilor/ tuturilor etc.) care ii insotesc, inclusiv cu privire la urmatoarele:
persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale si audio, reprezinta risc isi asuma intreaga raspundere pentru prejudiciile pe care le-ar putea suferi prin participarea la eveniment;
pentru zonele de joaca, distractie si suport si alte asemenea zone cu risc de accidentare in locatia evenimentului, participantii adulti (parinti, bunici, alte rude sau tutori) se vor asigura ca minorii pe care ii insotesc detin conditia fizica si psihica pentru participare.
Spectacolele pot include si puternice efecte de lumina care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice, iar pentru riscurile de vatamare sau prejudiciile materiale Organizatorul nu isi asuma nici o raspundere.
Persoanele cu dizabilitati
Persoanele cu dizabilitati beneficiaza de acces liber la evenimentele din cadrul evenimentului ZURLI PE LISPCANI doar prin inscriere prealabila.
Cu scopul de a veni in sprijinul persoanelor cu handicap, astfel cum este reglementat in art. 21 alin. (3)-(4) din Legea nr. 448/2006, pentru evenimentul , alocam un numar total de 5 invitatii. Invitatiile se acorda in ordinea primirii solicitarilor pe adresa de e-mail salarapsodia@gmail.com.
O invitatie este valabila pentru singura persoana (fie un copil cu handicap si un adult-insotitor, fie un adult cu handicap grav sau accentuat si insotitorul acestuia).
Adultul cu handicap mediu sau usor are acces la bilete de intrare in aceleasi conditii ca pentru elevi si studenti, achitand pretul corespunzator categoriei de bilete vizate.
Participantii minori cu handicap/majori cu handicap grav sau accentuat trebuie sa fie insotiti, obligatoriu, de un adult cu calitatea de insotitor.
Pentru a intra in posesia acestor invitatii (in situatiile prevazute mai sus), va rugam sa ne trimiteti solicitarea dumneavoastra cu minim 14 de zile calendaristice inainte de ziua evenimentului, pe adresa de e-mail: salarapsodia@gmail.com, impreuna cu urmatoarele informatii si documente:
numele minorului cu handicap si numele insotitorului acestuia;
certificatul medical/de handicap emis in conditiile legii al minorului din care sa reiasa tipul si gradul handicapului;
documentul din care sa reiasa calitatea de insotitor (parinte, tutore legal etc.);
numele persoanei adulte cu handicap grav sau accentuat si numele insotitorului acesteia;
certificatul medical emis in conditiile legii din care sa reiasa tipul si gradul handicapului (grav sau accentuat);
documentul din care sa reiasa calitatea de insotitor.
In cazul in care nu sunt furnizate aceste date si documentele doveditoare, nu se va putea acorda invitatia solicitantului.
Participantul si insotitorul trebuie sa aiba asupra lor documentele mentionae mai sus in ziua evenimentului si pe toata durata spectacolului.
Nota! Documentele transmise via e-mail care Organizator vor fi eliminate din baza sa de date dupa acordarea invitatiei.
Nota! Insotitorul este pe deplin raspunzator atat in timpul evenimentului, cat si anterior/ulterior acestuia de orice manifestare/ reactie a celui pe care il insoteste, ce ar putea rezulta din desfasurarea evenimentului.
Organizatorul este exonerat de orice raspundere fata de situatiile neprevazute si neplacute ce pot interveni cu ocazia participarii la eveniment a persoanelor cu dizabilitati (indiferent de tipul lor) si a insotitorilor acestora.
Accesul la eveniment se va face numai pe baza de documente de identitate, atat pentru persoana cu dizabilitati, cat si pentru insotitorul acesteia.

3. ESTE INTERZIS:
3.1. Organizatorul interzice in mod expres oricarui Participant care are acces la Eveniment:
accesul cu arme sau orice alte obiecte ce pot fi considerate periculoase sau arme albe sau alte obiecte care reprezinta pericol public;
accesul cu recipiente de sticla, materiale inflamabile, pixuri cu laser;
comercializarea de produse in zonele Evenimentului fara acordul Organizatorului;
consumul de substante interzise sau comercializarea acestora, conform legii in vigoare;
accesul cu alcool;
accesul cu cutite, arme, obiecte contondente, articole pirotehnice;
accesul cu animale;
accesul publicului spectator, in sala mare de spectacole, dupa inceperea spectacolului.
3.2. Este STRICT INTERZIS accesul in perimetrul Evenimentului fara autorizatia Organizatorului pentru camere video profesionale si semi-profesionale, inclusiv pentru camere foto ce detin obiectiv detasabil. Posesorii unor astfel de echipamente sunt obligati sa se supuna predarii acestora in custodie temporara.
Pe durata Evenimentului se vor realiza inregistrari audio si video in care pot fi cuprinse imagini si voci ale artistilor prezenti la eveniment, dar si ale Participantilor (inclusiv ale copiilor). Pe perioada evenimentului, Organizatorul, partenerii Organizatorului sau presa acreditata au dreptul de a inregistra si fotografia Evenimentul. Persoanele care apar in filmarile realizate nu pot avea nicio pretentie fata de Organizator sau alti participanti.
Pe toata durata evenimentului inregistrarile audio si video pot fi realizate numai cu acordul expres al Organizatorului.
Filmarea si fotografierea spectacolelor din cadrul evenimentului salarapsodia@gmail.com cu scopul difuzarii in presa scrisa, audio, online sau TV se va desfasura dupa ce se va primi acordul departamentului de comunicare ssi marketing al Organizatorului, pe e-mail salarapsodia@gmail.com.
Incalcarea prezentelor reguli, respectiv a prezentelor „Termeni si Conditii”, poate expune institutiile mass-media la procese din partea Organizatorului sau managementului artistilor ale caror drepturi au fost incalcate.
4. REGULI DE CONDUITA IN CADRUL EVENIMENTULUI
Se interzice accesul publicului spectator, in sala de Eveniment, dupa inceperea spectacolului.
Va recomandam sa evitati conflictele si sa va respectati reciproc; evenimentul este un spatiu de relaxare, in primul rand, special creat pentru a avea o ambianta cat mai placuta din toate punctele de vedere.
Toti participantii trebuie sa respecte regulile sociale, legile si cele enumerate in acest Regulament. Participantilor nu le este permis sa desfasoare orice fel de activitati care ar putea sa puna in pericol sau sa afecteze in orice mod siguranta sau drepturile celorlalti participanti.
Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru eventualele prejudicii (morale, materiale sau fizice) cauzate prin nerespectarea Regulamentului si va putea solicita despagubiri persoanelor vinovate de incalcarea acestuia.
Participantii sunt obligati ca, in incinta locului de desfasurare a Evenimentului, sa respecte si sa nu distruga mediul inconjurator, incluzand constructiile si dotarile.
Consumul de droguri este ilegal si strict interzis si va fi pedepsit conform legilor in vigoare.
Participantii iau la cunostinta ca, in incinta spatiului de desfasurare a evenimentului, este interzisa orice activitate comerciala sau de publicitate fara acordul scris al Organizatorului.
5. SANCTIUNI
Organizatorul are dreptul, cu efect imediat, de a interzice accesul unui participant in incinta spatiului de desfasurare a Evenimentului total sau partial, sau de a invita participantul sa paraseasca incinta, in cazul incalcarii oricarei reguli cuprinse in prezentul Regulament sau a unei legi in vigoare din Romania, fara ca participantul sa aiba dreptul la restituirea contravalorii biletului.
6. FORTA MAJORA SI CAZUL FORTUIT
In caz forta majora sau caz fortuit, de exemplu in situatii de razboi, revolta, atac terorist, demonstratii, embargo economic, accident, incendiu, dezastru natural, cutremur, inundatie, scurtcircuit major, epidemii, rezolutii oficiale sau orice alte cazuri ce nu pot prevazute sau nu pot fi controlate de Organizator sau de participant, niciuna dintre parti nu este obligata sa respecte obligatiile din prezentul Regulament.
Organizatorul nu este raspunzator pentru prejudiciile suferite de participanti, daca acestea sunt urmare a unui caz de forta majora sau de caz fortuit, ce poate fi dovedit prin documente eliberate de autoritatile competente.
Nota!! In cazuri exceptionale de anulare sau amanare a spectacolului din motive independente de vointa Organizatorului, precum cazuri de forta majora (pandemie, razboi, stare de alerta, stare de urgenta etc.) sau caz fortuit (cutremur, inundantie, calamitate etc.), contravaloarea biletului achizitionat NU SE RETURNEAZA, iar ORGANIZATORUL nu are nicio obligatie de despagubire fata de cumparator. Cumparatorul intelege pe deplin situatiile exceptionale si este de acord cu faptul ca masurile sau restrictiile impuse de autoritati reprezinta aspecte ce nu tin de vointa Organizatorului, astfel ca in orice caz de anulare sau amanare din motive obiective de Organizator, biletele nu se pot returna, iar contravaloarea acestora nu va fi rambursata.
7. RECOMANDARI. DISPOZITII FINALE
Pentru copii se recomanda utilizarea castilor pentru protectie fonica si pastrarea unei distante rezonabile fata de echipamentul de sonorizare de la scena. In cazul in care copiii nu sunt echipati corespunzator si/sau supravegheati in acest sens, raspunderea pentru expunerea acestora la nivelul fonic din spatiul de desfasurare a evenimentului revine integral parintilor sau insotitorilor acestora.
Organizatorul nu este responsabil pentru bunurile participantilor ori pentru eventualele pagube personale produse.
Datele si orele de desfasurare a spectacolelor pot fi modificate unilateral de Organizator in caz de forta majora sau caz fortuit. In asemenea cazuri, Organizatorul va publica informari pe website-ul www.zurli.ro.
Organizatorul exclude asumarea responsabilitatii pentru stricaciuni petrecute pe teritoriul de desfasurare a evenimentului, care nu au fost cauza unei organizari defectuoase sau a neglijentei acestuia. Organizatorul nu este responsabil pentru actiuni ce se petrec in afara spatiului de desfasurare a evenimentului.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua controale pentru a se putea asigura respectarea prezentului regulament intitulat Termeni si conditii de participare si acces.
Nu sunt tolerate exceptii de la prezentele Termeni si conditii de participare si acces, incalcarea oricaror reguli descrise mai sus poate conduce duce la evacuarea persoanei in cauza din spatiul de desfasurare a evenimentului si interzicerea accesului la spectacol, fara rambursarea contravalorii biletului.
Persoanele care incalca in orice mod prezentele Termeni si conditii de participare si acces, initiaza sau participa la evenimente care tulbura ordinea sau buna desfasurare a spectacolului in orice modalitatea, vor fi imediat escortate in afara perimetrului de desfasurare a evenimentului, accesul lor va fi interzis la spectacolele cu ZURLI, iar Organizatorul va anunta autoritatile abilitate ale statului, daca va fi necesar.

Vă mulțumim mult pentru înțelegere si vă așteptăm cu drag!

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE