Noutăți

CINE ESTE CÂȘTIGĂTORUL CONCURSULUI GAȘCA ZURLI LA ZIUA COPILULUI TĂU?

Sâmbătă, pe data de 20 august îl vom sărbători împreună pe Iustinian, norocosul câștigător al concursului Câștigă Gașca Zurli la ziua copilului tău.

Mămica lui Iustinian a făcut înscrierea la concurs și a reușit să îi ofere acestuia cel mai frumos cadou de aniversare - O PETRECERE CU GAȘCA ZURLI! Așadar, ne pregătim cu bucurie și emoție să petrecem împreună cu Iustinian și prietenii lui, chiar la el acasă, în Vaslui.

Micuțul Iustinian este un mare fan al Găștii Zurli și ne urmărește de fiecare dată când are ocazia, atât în mediul online, la spectacole, cât și la Matinalul Zurli pe care îl organizăm periodic. Ne-a transmis emoția lui încă de la primele cuvinte pe care le-am schimbat atunci când ne întreba cu glasul plin de entuziasm: „Este adevărat că am câștigat?”. Da, așa este, aceasta a câștigat cel mai frumos cadou, o experiență în sine alături de personajele Zurli.

Copiii vor avea parte de o oră de distracție în stilul Zurli, plină de veselie, muzică, animație și distracție într-o formă de educație alternativă. Vom face poze, vom râde împreună, ne vom distra și vom cânta împreună cele mai îndrăgite cântece ale copilăriei. Ba mai mult, i-am pregătit sărbătoritului un moment special în care vom cânta La mulți ani și vom sufla în lumânări. V-ați prins, da, este vorba despre momentul tortului. Mai multe detalii vom dezvălui după petrecere.

Concursul Câștigă Gașca Zurli la ziua copilului tău a reprezentat modul nostru de a ne aniversa împlinirea celor 15 ani de Zurli. Gașca Zurli înseamnă emoție și distracție, dar mai ales dăruire. De data asta vom dărui cea mai tare petrecere aniversară și multe multe aminitiri care vor rămâne pe viață.

Suntem tare nerăbdători să îl cunoaștem mai bine pe Iustinian și pe prietenii acestuia, și abia așteptăm să trăim din plin o super experiență ZURLI!

Dacă și voi vreți să îi oferiți copilului vostru un cadou special de ziua lui, contactați-ne pentru mai multe detalii telefonic la 0790263681 sau scrieți-ne la adresa de e-mail petreceri@zurli.ro.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE