Noutăți

„Superpietonii Zurli” - Cel mai așteptat film pentru copii este din ianuarie în toate cinematografele

Gașca Zurli intră în cinematografe. Cele mai iubite personaje ale copiilor din România își fac debutul în cinematografe, printr-un film care se anunță block-buster-ul începutului de 2024, „Superpietonii Zurli”. Fetița Zurli, Lulu, Mulțumesc, Vrăjimaturica, Truli și Tanti Prezentatoarea sunt chemați de către președintele țării să salveze situația atunci când vrăjitoarea Tura Vura concepe un plan malefic pentru a destabiliza ordinea și a aduce haosul în oraș, răpind-o pe Zebra Tony, cea care ține sub control circulația rutieră.

Trecând prin aventuri neobișnuite și amuzante care le testează prietenia, dar îi face să se și autodepășească, membrii Găștii ZURLI descoperă în acest film de familie ce însemnă puterea lui „împreună” și a educației prin joacă. Filmul „Superpietonii ZURLI”, o aventură fantastică pentru părinți și copii, ne face să redescoperim iubirea și curajul, valori care ne pot ghida în viață.

E acel film despre care copiii de astăzi vor spune: „L-am văzut când eram mic!, la fel cum spunem noi de Veronica și Maria Mirabela” - Mirela Retegan.

Filmările celui mai așteptat film pentru copii au avut loc în Iași și București, iar echipa de filmare a trecut prin numeroase peripeții, fiind întreruptă deseori în locuri publice, pentru că părinții și copiii veneau să își îmbrățișeze personajele preferate. Mirela Retegan, împreună cu cei mai frumoși, colorați, visători, năstrușnici prieteni, GAȘCA ZURLI, au avut alături la filmări mai multe vedete însoțite de copii: Mihai Morar, împreună cu Roua, mezina familiei, Amalia Enache alături de fiica sa, Alma, Ioana Chereji (Head of Communication UNTOLD Universe), împreună cu Luiza (Untoldina), precum şi Codin Maticiuc, alături de fiica sa cea mare, Smaranda.

Vizionară cum ne-a obișnuit, Mirela Retegan face echipă ca scenarist și regizor cu Cătalin Dascălu, managerul celei mai iubite vedete adolescente din România, Iuliana Beregoi.

„Este un film care va aduce în cinematografe copiii, părinții și bunicii, pentru că e un film pentru TOATǍ LUMEA. De la lacrimi la hohote de râs, de la momente în care o să dansăm pe A Ram Sam Sam la scene în care Tura Vura ne ține cu sufletul la gurǎ, am scris împreună cu Cătălin Dascălu un scenariu pe sufletul fiecărui om care încă simte în el copilăria.” – Mirela Retegan

Filmul „Superpietonii ZURLI” urmează să ruleze în cinematografe începând cu data de 13 ianuarie 2024, dar vânzările de bilete pornesc de pe data de 20 decembrie 2023, fiind un excelent cadou de Crăciun pentru toți copiii ZURLI.

Distribuție: Mirela Retegan, Vero Căliman, Răzvan Marina, Lulu Varodi, Andreea Ghiță, Eduard Zănoagă, Edith Elekes, Larisa Mihăeș, Cezar Alexa, Teodora Enache. Cu participarea extraordinară a prietenilor: Roua și Mihai Morar, Luiza și Ioana Chereji, Alma și Amalia Enache, Smaranda și Codin Maticiuc.

Producție: Mixton Movie și Compania Zurli

Parteneri media: Radio Zu-Official Radio Station, Adevărul Holding

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE