Personaje

Bucătărașul Zurli

Noul personaj, adorabilul Bucătăraș Zurli, este aliatul părinților, în bucătarie. El știe trucuri despre mâncarea făcută cu dragoste și povești care să-i țină pe copii cu gura deschisă. Iubit de copiii din lumea întreagă, și-a făcut loc cu ușurință în Gașca Zurli.

Pentru că Fetița Zurli, Vrăjimăturica & co. au început să strâmbe din nas atunci când era vorba de ora mesei, Tanti Prezentatoarea s-a gândit cum să-i reîmprietenească cu mâncarea. Astfel, a prins viață Bucătărașul Zurli.

Este plin de viață, îi place mâncarea, dar cel mai tare îi place să gătească. Zâna Bună i-a dăruit din praful ei magic, iar Bucătărașul Zurli îl folosește de fiecare dată când este în bucătărie drept ingredientul lui secret - dragostea.

Este prietenul celor mici și îi învață despre cum pui masa, cum stai la masă, ce mănânci, când mănânci și cât de importantă e apa - sunt doar câteva dintre temele serioase, prezentate în joacă.

Cel mai mult îi place să stea în bucătăria lui magică și să pregăteasca cele mai colorate și sănăoase feluri de mâncare, în fața cărora cei mici nu rezită. Ciorbița de legume este prefarata lui, iar salata de fructe este desertul pe care îl pregătește de fiecare, cu drag, pentru prietenii din Gașca Zurli. Are și un ajutor de nădejde, Lulu.

Atunci când Tura Vura a încercat să fure pofta de mâncare, Bucătărașul Zurli, ajutat de Gașca Zurli, a recuperat-o. Este unul din ingredientele secrete ale Bucătărașului, o presară cu dragoste și atenție în porția de mâncare a fiecărui copilaș. De vreun pitic nu are poftă de mâncare, imediat își face apariția Bucătărașul și, ca prin minune, copiii își recapătă apetitul și energia.

Bucătărașului îi plac și poeziile, mai ales atunci când sunt scrise de el.

Urmărește Gașca Zurli pe Facebook.

Urmărește Gașca Zurli pe Instagram.

Urmărește Gașca Zurli pe YouTube.

Photo credit - Ovidiu Craiciu

Galerie foto/video

calendar

Lumea lui Multumesc

Londra, 23.06.2018, ora 11:00

cumpara bilete

Lumea lui Multumesc

Londra, 23.06.2018, ora 17:00

cumpara bilete

Aer liber SUPERSHOW - GASCA ZURLI

Statiunea Jupiter, Constanta, 02.07.2018, ora 20:00

cumpara bilete

Aer liber SUPERSHOW - GASCA ZURLI

Statiunea Jupiter, Constanta, 09.07.2018, ora 20:00

cumpara bilete

Aer liber SUPERSHOW - GASCA ZURLI

Statiunea Jupiter, Constanta, 16.07.2018, ora 20:00

cumpara bilete

Aer liber SUPERSHOW - GASCA ZURLI

Statiunea Jupiter, Constanta, 23.07.2018, ora 20:00

cumpara bilete
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE