Personaje

Super-eroul Mulțumesc

Mulțumesc, super-eroul Zurli! Este cel mai nou prieten al Găștii Zurli, cel care îi învață pe copii și pe oamenii mari, deopotrivă, să rostească cuvântul magic "MULȚUMESC", atunci când primesc ceva.

Mulțumesc este are puterea de a-i face pe cei din jurul său să își exprime recunoștința față de oamenii care dăruiesc ceva cuiva, față de prietenii care ne sunt aproape și ne ajută la nevoie, de mămici care le citesc povești copiilor lor în fiecare seară, de tătici care se joacă de-a avionul cu cei mici, de bunici care îi răsfață cu cele mai delicioase prăjiturele, pregătite chiar de ei. Aceasta este misiunea lui, de a-i învăța pe cei din jur să spună Mulțumesc! Iar primii care au învățat acest lucru sunt prietenii din Gașca Zurli.

Dar Tura Vura nu voia ca oamenii sa spună #mulțumesc, așa că l-a răpit pe super-eroul Mulțumesc. Ajuns în cușca în care îl ținea caraghiasa de vrăjitoare, niciun copil și niciun om mare nu a mai putut să spună cuvântul magic. Însă Gașca Zurli, ajutată de Zâna Bună ,a reușit să-l elibereze din cușca în care era captiv. Odată eliberat, toată lumea a putut să rostească, din nou, #MULȚUMESC!

Urmărește Gașca Zurli pe Facebook.

Urmărește Gașca Zurli pe YouTube.

Urmărește Gașca Zurli pe Instagram.

Galerie foto/video

calendar

CASA ZURLI

TIMIȘOARA, 22.03.2019, ora 19:00

cumpara bilete

CASA ZURLI

CLUJ-NAPOCA, 24.03.2019, ora 17:00

cumpara bilete

CASA ZURLI

BRAȘOV, 26.03.2019, ora 19:00

cumpara bilete

CASA ZURLI

GALAȚI, 31.03.2019, ora 17:00

cumpara bilete

Puterea Zâmbetului

Făgăraș, 05.04.2019, ora 19:00

cumpara bilete

CASA ZURLI

BOTOȘANI, 13.04.2019, ora 17:00

cumpara bilete
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE