Dimineața Zurli

Dimineața Zurli - Momentul Bravo (ediția din 21 ian.2018)

Baie cu spumă, meditat sub duș... curat mofturi, după ce naști!

Dacă n-ai niciun ajutor, perioada cu dușuri de 3 minute poate dura până la 5-6 luni. 3 minute cu tot îmbrăcat! Și ajutor... în primele luni, nu poate fi oricine. Cum să-ți lași copilul cu altcineva, ca să dormi? Ar trebui să fie cineva de încredere, de maximă încredere. Ar trebui să aibă grijă de copilul căruia i-ai dat viață, ca de propriul copil. Și, foarte important, ar trebui să nu te judece.

La vârsta ei, 45 de ani, Irina din Tălmaciu ar putea avea un copil de 4-5 ani. Însă viața i-a aranjat, optim, fiecare moment, așa că Irina e, de 3 ani, Mamaie Ina. Ea e ajutorul perfect, descris mai sus. Mama și, totodată, fiica fericită e Sorina Șerban din Găneasa. A avut, de la bun început, sprijinul după care tânjesc toate tinerele proaspăt mămici.

Mamaie Ina a fost mereu acolo, pentru Patricia! După trei ani în care i-a mulțumit între patru ochi, Sorina a hotărât să-și arate recunoștința, public! Celui mai ales public! Așa că ne-a scris, pentru momentul Bravo! Mamă, fiică și nepoată, în Dimineața Zurli, la Radio Europa Fm! Ce spui, au avut emoții?

Tu cui vrei să-i spui ”Bravo!”, în direct, la Europa FM? Scrie-ne aici și, duminică, s-ar putea întâmpla, în Dimineața Zurli!

Urmărește Dimineața Zurli pe Facebook.

Urmărește Dimineața Zurli pe YouTube.

calendar

ANULAT Gașca Zurli Show - ANULAT

Costinești, 21.08.2018, ora 20:00

Gașca Zurli Show

Roma, 15.09.2018, ora 11:00

cumpara bilete

Gașca Zurli Show

Viena, 10.11.2018, ora 17:00

cumpara bilete

Gașca Zurli Show

Munchen, 16.11.2018, ora 17:00

cumpara bilete

Gașca Zurli Show

Koln - Germania, 17.11.2018, ora 17:00

cumpara bilete
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE