Noutăți

Familia Mardare din Focșani, norocoșii câștigători al unei zile de basm, cu Gașca Zurli

În ziua de 5 septembrie 2023, familia Mardare, câștigătoarea concursului „O zi cu Gașca Zurli”, s-a bucurat de prezența celor mai iubite personaje pentru copii din România, alături de care au avut parte de multe surprize.

În perioada 15 Iulie-15 august, Gașca Zurli a desfășurat cel mai mare concurs pentru copii din România, prin care o familie urma să câștige o zi, alături de ei. Pentru înscrierea în concurs, fiecare familie a răspuns unei serii de întrebări și a redactat un mesaj, prin care își prezenta motivul pentru care își dorește să petreacă o zi, la București, alături de Gașca Zurli. Din cele peste 1500 de familii înscrise, mesajul familiei Mardare din Focșani a fost câștigător:

«Gașca Zurli este educație, bun-simț și distracție... Mamă, profesoară și preoteasă fiind, m-ați ajutat să împământenesc în conștiința celor 4 copii ai mei cuvintele magice: „Iarta-mă!”, „Mulțumesc!”, “Te rog frumos!”, „Te iubesc!”... Teo a crescut cu voi, acum are 17 ani, însă își însotește frații în cântecelele Zurli. Maria(11 ani) și Ilaria (7 ani) vă adoră pe toți... Și acum, Luca (4 ani)... pe când Luca avea 4 luni îl linișteam cu Tura-Vura, ,,Nu mă duc la grădinită”... Acum Tura -Vura îl cam sperie... Azi toți trei fredonează frenetic „Asta este vara mea”... P.S. Ilaria mi-a spus în această dimineață: „Mami , știam c-o să accepți propunerea noastră, pentru că m-am rugat la Doamne-Doamne, acum vedem ce va spune Gașca Zurli, care e de 3 ori „G”: grozavă, genială și grijulie și... de 3 ori „Z”: zeloasă, zvăpăiată și zburdalnică...” Într-un cuvânt e zidire de caractere mici și mari… Vă mulțumim că ne ajutați să ne creștem copiii „sănătoși”

În după-amiaza zilei de 4 septembrie, Teo, Luca, Maria și Ilaria, împreună cu doamna Nicoleta, au urcat pentru prima dată în tren și au venit la București, pentru marea întâlnire, cu personajele lor preferate.

La gară, familia Mardare a fost așteptată de echipa Zurli, care a condus-o direct la Hotelul Sheraton, pentru a se acomoda, cum se cuvine, înainte de ziua cea mare.

„Până să ajungem aici nu am realizat ce se întâmplă. Abia când am coborât din tren, m-au luat emoțiile și mi-am dat seama că li se îndeplinește visul.”

ne-a relatat Nicoleta Mardare, odată ajunsă în Gara de Nord.

„O zi cu Gașca Zurli” a început cu un binemeritat mic dejun, alături de Bucătărașul Lulu, unde au savurat, cu toții, desertul lui preferat: clătite cu dulceață.

Prima oprire a zilei a fost la „Reptiland București”, cu Supereroul Mulțumesc, loc în care au văzut peste 40 de specii de reptile, multe specii de plante, precum și cel mai lung șarpe constrictor expus în România.

Ziua a continuat cu o oprire la Kaufland, împreună cu Vrăjimăturica, unde au învățat mai multe despre reciclarea selectivă și despre cum putem fi mai prietenoși cu planeta.

La Magazinul Zurli, familia Mardare a fost întâmpinată de către Mascotele Zurli și de toată Gașca, alături de care au luat prânzul oferit de Sempresano.

După o pauză binemeritată la prânz, prima oprire a fost la „Casa Experimentelor,” unde Truli a deschis apetitul pentru întrebări și curiozități.

După cina servită la „Cinema City Park Lake”, în zona VIP, a urmat vizionarea filmului „Elemental”.

Tot aici s-au bucurat de această experiență împreună cu nimeni alta decât Mirela Retegan, fondator și creator al lumii Zurli.

Ziua s-a încheiat în camera de hotel, în atmosferă de basm creată de Maya Sorian, care le-a citit copiilor povestea de „Noapte bună”.

„Suntem exaltați. Suntem fericiți. Ziua a fost exact cum am prevăzut: de neuitat! Asta este senzația pe care o am la final de zi. Experiența va rămâne, cu siguranță, emblema anului 2023, pentru noi. Este o realizare a familiei noastre pentru că dacă ai noștri copii sunt fericiți, cu toții suntem. Gașca Zurli a fost acel moment declanșator. E o Gașcă care are o aură. Emană bucurie, stare de bine și imediat te pun într-o stare perfectă. Într-adevăr e o Gașcă de gașcă! Și cea mai tare gașcă de la noi din țară și chiar și din afară. Eu cred că sunt unici, nu mai există așa ceva. Iar mama lor, Tani Prezentatoarea e un om minunat pe care mi-am dorit mult să o îmbrățișez. N-am crezut ca o să o întâlnesc. Dar exact ca și în filmul pe care l-am văzut, dragostea face ca lucrurile imposibile să devină posibile. Vă mulțumim mult!”

sunt cuvintele Nicoletei, mama familiei Mardare, la finalul acestei zile.

Maria ne-a spus că cel mai mult s-a bucurat când a vizitat Magazinul Zurli, pentru că și-a dorit mult acest lucru: „Această zi a fost o zi minunată și o voi ține minte toată viața!”

Mulțumim partenerilor Aqua Carpatica, Editura Humanitas Junior, Sempresano, Reptiland București, Kaufland România, Unicornul Vesel, Solaris, Dobrogea Grup, Sheraton București, Casa Experimentelor, Oz Style Magic Rope, Cinema City și Magazinul Zurli, care au făcut ca această experiență să fie plină de surprize.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE