Noutăți

ZURLI SUPERSHOW ajunge la Adjud!


Așa cum v-am anunțat deja, până în anul 2026, vom ajunge în 311 orașe! „Am o căsuță mică”, „Pupici cu sclipici”, „Zboară, zboară, Vrăjimăturică!”, „Mulțumesc”, „Aram zam zam” se vor auzi peste tot în România!


Tanti Prezentatoarea, Maya și Personajele Zurli știu cât de mult își doresc copiii, părinții și bunicii din Adjud, Vrancea, să participe la spectacolul Zurli! V-am pregătit numeroase surprize, concursuri interactive și un spectacol pe cinste! Ce spuneți, cântăm împreună „Vreau pupic de noapte bună” la Adjud? Deja auzim, parcă, un cor imens de voci care strigă: „Daaaaaa!”.
Zona voastră este una foarte frumoasă, cu aer curat, iar orașul se află în apropierea vărsării Trotușului în Siret! Sunt locuri minunate, încărcate de istorie. Este localitatea în care s-a născut marele actor Ion Dichiseanu, un iubitor al copiilor, un actor care a jucat în multe filme pe care copiii de ieri și de azi le-au urmărit cu plăcere!


De aceea, locul în care ne vom întâlni îi poartă numele! Piațeta Ion Dichiseanu a fost deja pregătită de către Primăria Municipiului Adjud, pentru ca să ne distrăm cu Zurli Supershow!
Tanti Prezentatoarea și Maya au cercetat Zurli-termometrul și știu că duminică, 28 aprilie, vor fi 25 de grade și cerul va fi senin!


Atmosfera va fi una excepțională! Veți face cunoștință cu Personajele Zurli create de Tanti Prezentatoarea pentru Maya! Veți afla multe lucruri, iar Iepurașul Iuti va veni cu Zurli-surprize!
Să nu uităm că pe 28 aprilie sunt Floriile! Sunt mulți copii, mulți părinți și bunici care poartă nume de flori! De aceea, le vom cânta împreună un puternic „La Mulți Ani!”.
Veți avea, așadar, ocazia cântați, să vă bucurați și să vă distrați! Să vă întâlniți cu personajele voastre preferate! Și Personajele Zurli abia așteaptă să se vadă cu voi! Să le povestiți ce locuri, ce lucruri și ce povești frumoase aveți în oraș!
Va fi o întâlnire de neuiat!


Tot ce vă rămâne de făcut este să vă notați că vom fi pentru voi duminică, 28 aprilie 2024, în Piațeta Ion Dichiseanu din Adjud, de la ora 18.00! Mulțumim Primăriei Adjud pentru implicarea deosebită în realizarea marelui nostru ZurliShow!


Vă așteptăm!

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE