Noutăți

Cum a fost la evenimentul de LANSARE AL REVISTEI ZURLI?

E oficial! Ieri a avut loc evenimentul de lansare al primului număr REVISTA ZURLI!

Tanti Prezentatoarea - Mirela Retegan a visat acest lucru de 16 ani, după cum spune:

,,Acum 16 ani, eu am desenat pe un caiet studențesc această revistă, atât i-a trebuit ei să crească și să facă mare.”

Iar acum, ideile au luat viața. La momentul potrivit, caci visele nu au deadline. Tanti Prezentatoarea a gândit-o drept o revistă de familie, în care mami și tati pot citi articolele destinate lor, iar copiii se pot juca, pot face rebusuri, pot colora și pot rezolva integrame.

O combinație de conținut în care atât părinții, dar și copiii să se regăsească.

Prima copertă a primului număr al revistei îl are ca protagonist pe Cornel Ilie sau ,,tatăl Cornel” - tată de Cezar și a Zara. Ne-a acordat un interviu cald, plin de iubire și recunoștință pentru minunile din viața lui.

,,A fost miraculos să țin în brațe doi dumnezei în primele lor clipe de viață pământeană“

,,De asta aducem copii pe lume, ca să o salveze”

,,Cât timp ei sunt fericiți și sănătoși, toate celelalte aspecte din viață asta sunt rezolvate”

Ce mai conține primul număr al revistei? Haideți să vedem!

Psihoterapeutul Gáspár György ne oferă 3 sfaturi pentru o stare de bine în familie, nutriționistul Ionuț Ignat ne povestește despre mesele echilibrate, dar pe placul copiilor pentru începutul școlii.

Mirela și ale sale gânduri ne binedispun ca de fiecare dată și ne reamintesc că ,,În spatele unui copil lumină, este un părinte soare.”

Ne teleportăm la ziua Caeliei, fiica Cameliei Potec, acolo unde Gașca Zurli i-a pregătit o super zi de naștere și citim un interviu susținut de Mirela Retegan.

Povestim despre Teatrul Zurli și ne ducem în lumea copilăriei, acolo unde facem cunoștință cu Sore de la 11 ani și cu a sa trupă.

La rubrica ,,Confesiunile unui tătic" îl avem pe Pavel Bartoș, cel care spune cu tărie că ipostaza pe care o iubește la nebunie este cea de tătic și soț.

,,O zi cu Gașca Zurli" este unul dintre cele mai îndrăgite concursuri ale noastre. Iar anul acesta, cea de-a doua ediție a proiectului a avut loc în septembrie. În revistă, regăsim un articol în care povestim despre experiența pe care familia Stîlpeanu a trăit-o alături de noi.

Mai mult, povestim despre campania pe care tocmai am lansat-o ,,Încalță un copil de toamnă”, amintim despre Turneul SuperPietonii care este în plină desfășurare și despre care puteți afla mai multe detalii, aici.

Ieri, am avut o zi plină, în care atât Gașca Zurli, cât și Mascotele Zurli i-au bucurat pe prietenii noștri. Au dansat, au făcut poze și au sărbătorit cu cele mai cunoscute cântecel Zurli o zi atât de importantă pentru noi.

Una dintre surprizele serii a fost Magicianul Robert Tudor, care a făcut un super show, iar copiii s-au distrat pe cinste. Am avut pe scenă porumbei, iepuri și multă voie bună!

O zi de trecut în calendar. E proaspătă, încă miroase a tipar și e ideală pentru zilele calde de toamnă. O bucurie de revistă pe care vă încurajăm să o cumpărați. O găsiți la toate chioșcurile de ziare din țară.

Chiar dacă este o perioadă în care presa scrisă nu mai este atât de căutată, noi vrem ca încet-încet să o readucem la viață!

Aici, puteți vedea, dacă nu ați făcut-o deja, o mică parte din evenimentul nostru. Iar mai jos, lăsăm pozele de la eveniment!

Mulțumim pentru că ați fost sprijin în acest proiect de suflet: ParkLake Shopping Center, AQUA Carpatica, SLooP Up, Chef Laura Eremia & Loca - Guiltfree Restaurant & Sweets, Lacalut Romania, Playmobil, Vicecreamromania, Julius Meinl, Creative Arts, Domeniile Sâmburești, Flash Tattoos Romania, Sugus, Sempre Sano Catering!

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE