Noutăți

Gașca Zurli prezintă SUPERPIETONII

Toamna aceasta, ai Verde la Educație pentru Circulație cu Zebra Tony și Gașca Zurli. Fă cunoștință cu cea mai cool zebră, Tony, și povestea ei.

Gașca Zurli prezintă Superpietonii, cel mai nou spectacol marca Zurli.

Tony este cea mai prietenoasă zebră din lume, iar rolul ei în viața prietenilor din Gașca Zurli este să-i învețe semnele și regulile de circulație. Zebra Tony se transformă treptat, în prietena tuturor copiilor, indiferent de vârstă. Este atât de important să fim atenți la semnele de circulație, să respectăm regulile de circulație și de mers în mașină, iar Tony este cel care îi învață pe copii, într-un mod jucăus, toate acestea.

Superpietonii este o producție marca Zurli, dupa un scenariu original scris de Mirela Retegan. Toate acestea, Gașca Zurli și Zebra Tony vor ajunge în 10 orașe din România: Satu Mare, Iași, Bacău, București, Constanța, Ploiești, Brașov, Cluj-Napoca, Oradea și Timișoara.

UNDE NE VEDEM TOAMNA ASTA:

Superpietonii este un proiect susținut de Fundația Zurli și LIDL România, prin programul Verde la Educație pentru Circulație.

Biletele sunt disponibile online pe www.entertix.ro și www.myticket.ro și în magazinele partenere din rețeaua www.entertix.ro și www.myticket.ro. (Librăria Cărturești, Carrefour)

Informații și detalii despre achiziționarea de bilete:

E-mail: contact@entertix.ro

Telefon: +4 0748 110 111 (de Luni pana Vineri, între orele 12.00-16.00)

Organizatorul garantează doar valabilitatea biletelor cumpărate prin partenerul de ticketing www.entertix.ro și www.myticket.ro și rețeaua www.entertix.ro și www.myticket.ro

Preț bilete:

Bilete SATU MARE, IAȘI, BACĂU, PLOIEȘTI, BRAȘOV, CONSTANȚA, CLUJ NAPOCA, ORADEA, TIMIȘOARA:

• categoria 3 - 40 lei/ persoana;

• categoria 2 - 90 lei/ persoana;

• categoria 1 - 150 lei/ persoana. Acest bilet permite accesul la întalnirea specială cu artistul Gașca Zurli după spectacol.

Bilete BUCUREȘTI:

• categoria 4 - 40 lei/ persoana;

• categoria 3 - 65 lei/ persoană;

• categoria 2 - 90 lei/ persoană;

• categorie 1 – 200 lei/ persoană. Acest bilet permite accesul la intalnirea speciala cu artistul Gașca Zurli după spectacol.

La costul net al biletului se pot adăuga anumite comisioane specifice platformelor de ticketing (cumparare bilete).

Prin participarea la eveniment, Participantul se obligă să respecte Termenii și conditiile de participare și acces la spectacol disponibile pe www.zurli.ro, www.entertix.ro și www.myticket.ro.

Informații suplimentare de participare la spectacole

Un bilet de access este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să dețină un bilet, indiferent de vârstă.

Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Biletul permite accesul participanților doar în categoria de preț aferentă zonei menționate pe acesta.

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm să nu întarziați!

Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio și video.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE