Noutăți

“Bucurie în farfurie” – cu cele mai fresh “ingrediente” Zurli : Maya, spectacol, joc și cantec

"Bucurie în farfurie" este cel mai fresh proiect lansat de Gașca Zurli, ce o aduce în prim-plan pe Maya Sorian, sau copilul de odinioară în jurul căreia s-a construit Universul Zurli.

Maya lucrează la Zurli dintotdeauna. De la facepainting-ul pe care îl făcea acum 17 ani în spectacolele de teatru, înainte de începerea spectacolelor, a învățat să joace, să facă animație, să scrie povești, să citească și cântă în studio, fiind vocea cântecelor jucate de Zâna Bună în spectacole.

Maya reprezintă viitorul Zurli pentru că vine cu un aer proaspăt, cu o experiență câștigată în Londra și în Barcelona, în școli de comunicare și are în genă, în ADN-ul ei, dragostea părinților ei, pentru proiectul Zurli. Ea a ales să își folosească următorul an trăind experiențe diferite și are ocazia să își trăiască un vis mai vechi - acela de a fi pe scenă, înconjurată de păpușile care au prins viață pentru ea, în primul rând, și apoi au devenit ale tuturor copiilor, prin proiectul Zurli.

Astfel că “Bucurie în farfurie” aduce pe scenă Mascotele Zurli “dirijate” de Maya însăși. Mai precis, spectacolul și piesa de debut ce poartă același nume, le amintește copiilor și părinților că prin joc și joacă pot să facă din momentul mesei nu numai un motiv de bucurie, în familie, ci și de conectare a emoțiilor ce ne vizitează clipă de clipă. Ce mâncăm, unde mâncăm, cum mâncăm și mai ales cu cine mâncăm, ne afectează sănătatea fizică și emoțională. Cu cât învățăm mai repede cum să facem alegerile în relația cu mâncarea, cu atât mai bine pentru noi și copiii noștri.

Totodată, acest spectacol se poate "continua" și în căminele noastre, unde putem face din întâlnirile în jurul mesei adevărate clipe de conectare cu ajutorul jocului "bucurie în farfurie", prin care învățăm să folosim tacâmurile și cel mai important, să învățăm cum să ne comportăm unii cu alții: să ne susținem, să ne ajutăm, să facem echipă și să nu ne lăsăm prinși în situații conflictuale.

Conceptul și textul aparțin Mirelei Retegan - creatorul Lumii Zurli, muzica interpretată de Gașca Zurli și Maya Sorian, Mascotele Zurli reprezentate de tineri care în copilăria lor au fost fani Zurli, fac din acest spectacol o ocazie minunată de petrecut timp de calitate, în familie.

Veronica Căliman și Eduard Zănoagă s-au îngrijit de punerea în scenă a spectacolului și toată logistica "Zurli" fac din “Bucurie în farfurie” un nou proiect de succes, marca Zurli 100%.

Spectacolul se adresează copiilor, părinților și bunicilor. Pentru că Zurli, de 17 ani, face bine copiii și părinții din România.

“Pentru mine are o semnificație absolut specială. O să vedeți pe Lipscani viitorul Zurli - Mascotele Zurli - care sunt păpușile vii, cu care cred că Zurli va deveni nemuritor, indiferent că eu sau actorii care am construit povestea asta vom mai putea face asta multă vreme." - Mirela Retegan.

La Teatrul Zurli de pe Lipscani, după premieră vor avea loc o serie de reprezentații, unde o vom putea vedea pe Maya în postura de prezentatoare - o "ștafetă" între generații dintre Tanti Prezentatoarea, și fiica ei și în spectacolul “Bucurie în farfurie” unde vom vedea fericire pură, cântece noi, jocuri noi și un program de educație prin joacă marca Zurli.

“Bucurie în farfurie” este o producție a Companiei de Evenimente Zurli, în parteneriat cu Teatrul Rapsodia de pe Lipscani.

Biletele s-au pus în vânzare.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE