Spectacole

Spectacol Aniversar "10 Zurli"

Primul turneu de amploare al Găștii Zurli a străbătut în timp record 19 orașe, aducând bucurie zecilor de mii de copii și părinți, prezenți la spectacole. 19 orașe, 25 de spectacole și peste 40.000 de spectatori. Zeci de mii de zâmbete desenate pe fețele copiilor și părinților prezenți.


Gașca Zurli, cea mai iubită trupă de animație pentru copii din România, devenită un fenomen național, a realizat în această primăvară cea mai mare producție de până acum a trupei: cele mai mari săli de spectacole disponibile în țară, scenotehnică de ultimă generație, peste o sută de oameni implicați în organizare, mii de kilometrii parcurși contra cronometru, multe ore de repetiții și nu în ultimul rând mult entuziasm, energie și bucurie dăruite micilor spectatori și părinților lor.

Marcând aniversarea a 10 ani de Zurli în România, spectacolul "10 Zurli" a umplut de fericire inimile zecilor de mii de copii prezenți în sălile de spectacol din Timişoara, Arad, Oradea, Satu Mare, Cluj Napoca, Baia Mare, Bistriţa, Târgu Mureş, Braşov, Bacău, Galaţi, Iaşi, Chişinău, Râmnicu Vâlcea, Piteşti, Constanţa, Ploieşti şi Craiova.
Turneul a debutat pe 4 martie și se va încheia luna aceasta, pe 21 martie, cu un ultim spectacol în București, la Sala Polivalentă.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE