Spectacole

Gașca Zurli prezintă spectacolul "Hai la masă!"

Cea mai nouă producție Zurli, spectacolul cu care Gașca Zurli așteaptă toamna, îi împrietenește pe copii cu mancarea bună, cu apa și, mai ales, cu statul la masă - "Hai la masă!"

Obiceiurile alimentare sănătoase sunt prezentate în maniera Zurli, jucăuș și colorat, prin cântece și întâmplări simpatice, pline de învățăminte.

Noul personaj, adorabilul Bucătăraș Zurli, devine aliatul părinților, în bucătarie. El știe trucuri despre mâncarea făcută cu dragoste și povești care să-i țină pe copii cu gura deschisă.

Cum pui masa, cum stai la masă, ce mănânci, când mănânci și cât de importantă e apa - sunt doar câteva dintre temele serioase, prezentate în joacă. Astfel, copiii vor învăța lucruri noi, cu ușurința jocului, fără să aibă impresia că trebuie să facă efort, ca să deprindă noi reguli.

Mirela Retegan, femeia care a creat fenomenul Zurli, este autorul versurilor cantecelor. Tot ea scrie și scenariile spectacolelor Găștii Zurli. Cu fiecare producție, Mirela reușește să-i împrietenească pe copii, cu obiceiurile pe care, în genere, părinții sunt nevoiți să le impună.

Hai la masă!” nu e tocmai invitația care să-i bucure pe cei mici. Ba chiar poate declanșa mici drame! Copiii nu o asociază cu "clopoțelul care aduce pauza", ci cu sirena care anunță întreruperea oricărei alte activitați și, mai mult, obligă la o acțiune mai puțin plăcută... de-a dreptul neplăcută, dacă ne gândim la reacția lor.

Copiii nu sunt fericiți cand adulții strigă: “Hai la masă!”. Acest spectacol este modul prin care invitația la masă capătă valoare. În primul rând, părinții învață cum să transforme bucătăria și masa în teren de joacă, iar cei mici află că “Hai la masă!” este, de fapt, invitația pentru cea mai tare distracție din bucătarie.

Hai la masă!” este cea mai nouă creație semnată de Mirela Retegan, Antrenorul Părinților. Spectacolul demontează ideea că "masa" este un chin pentru cei mari și cei mici, deopotrivă, dificilul moment când trebuie să cadă de acord asupra a ce, cand, cum și cît mănâncă.

Hai la masă!“ e noul spectacol Gașca Zurli, în stilul unic, atât de iubit de fani! Premiera spectacolului va avea loc în luna octombrie a acestui an.

Caseta tehnică

Distribuție: Fetiţa Zurli – Vero Caliman, Clopoţel – Alex Stama, Zâna Bună – Andrea Bartha, Tanti Prezentatoarea – Mirela Retegan, Truli – Răzvan Marina, Zdrăngănel – Paul Chichirău, Vrăjimăturica - Andreea Ghiță, Bucătărașul Zurli - Eduard Zănoagă.

  • Scenariu & concept – Mirela Retegan;
  • Muzica – Cornel Sorian;
  • Regia – Eduard Zănoagă;
  • Costume & scenografie – Anca Cernea;
  • Coordonator muzical – Marius Aştilean​.

Urmărește Gașca Zurli pe Facebook.

Urmărește Gașca Zurli pe Instagram.

Urmărește Gașca Zurli pe YouTube.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE