Noutăți

Ultimul episod din ,,Gașca Zurli La Zăpadă" apare duminică de la 10.00

Ultimele zile de iarnă sunt aici, iar prietenii din Gașca Zurli profită cât de mult pot de zăpadă, derdeluș și pârtie. Astăzi este din nou o zi plină de joacă, voie bună, iar Lulu și Mulțumesc pregătesc o super surpriză. Ce să fie, ce să fie?

Le-a zis fetelor că ,,au puțină treabă" și au mers să facă îngerași de zăpadă. Dar nu orice îngerași de zăpadă, ci unii cu loc special pentru păpușile Zurli. Supriza era pentru fete și pentru păpușile lor!!

Doar că...ei nu știa că în apropiere se afla Tura Vura avea alt plan. A așteptat să plece băieții, a distrus îngerașii și a făcut în loc un morman imens de zăpadă. Nu vă mai spunem ce-a făcut cu Păpușa Zurli și cu Vrăjipăpușica. Când băieții s-au întors cu fetele, au avut parte și ei de o surpriză din partea vrăjitoarei. Am putea spune că a fost chiar o farsă.

Vă așteptăm mâine, de la 10.00 pe Youtube și în aplicația Zurli să vedeți ultimul episod din seria ,,Gașca Zurli La Zăpadă". Până atunci, ne vedem aici, https://linktr.ee/gasca_zurli, unde vă pregătim tot felul de surprize.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE