Noutăți

Tanti Prezentatoarea: ,,Nu sărbătorile sunt fericite, ci noi, oamenii facem sărbătorile fericite!”

Copii, părinți, bunici: mai sunt doar 10 zile până la Crăciun!! Și ce bucurie! Suntem tot mai aproape de colinde, cozonaci, cadouri și timp petrecut cu cei dragi.

Știți deja că motorul veseliei și cea care ține vie fericirea și bucuria în rândul copiilor este Tanti Prezentatoarea, mămica Găștii Zurli. Se trezește dis de dimineață, cu zâmbetul pe chip, împarte pupici cu sclipici și oferă cele mai calde îmbrățișări. Ne trimite în Căsuța Zurli un gând bun și lasă sclipici și bucurie în Casa Zurli!

Acum, în prag de sărbătoare, ne spune:

-Copii, voi știați că nu sărbătorile trebuie să fie fericite, ci oamenii fac fericite aceste sărbători?

-Nu putem întâmpina Crăciunul fără să nu decorăm casa și să ne ascultăm gândurile. Să fim regizorii acestei sărbători. Nu trebuie să așteptăm să vină cineva să regizeze sărbătorile, ci fiecare dintre noi poate să facă asta.

Ea ne învață cum să ne activăm starea de bucurie. Iar primul lucru de pe listă a fost să facem strada casei noastre cel mai frumos loc.

Am împodobit cu toții brăduțul din fața casei, am pus luminițe, globuri, o cutie pentru scrisorile lui Moș Crăciun și cel mai importat, am presărat multă joacă. Tanti Prezentaotarea a fost regizorul în Căsuța Zurli, iar noi scenariștii.

Vă provocăm și pe voi să vă gândiți la rolul pe care îl aveți în casa voastră! Fiți regizorul, dacă sunteți cel mai priceput. Dacă nu, aveți încredere în cel care poate să regizeze cele mai frumoase sărbători din casa voastră.

Faceți tot ce ține de voi să pregătiți sărbătorile ca pe un proiect în care vă puneți toată energia.

Faceți conștient tot ce puteți și o să fie muuuult mai mult decât dacă faceți totul pe pilot automat!

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE