Noutăți

S-au pus în vânzare biletele pentru al doilea spectacol de la Ploiești

Tanananaaaa! Pentru prietenii Zurli din Ploiești, pe 24 noiembrie jucăm nu unul, ci două spectacole. Pentru că biletele de la spectacolul de la ora 11.00 s-au epuizat, doar ce s-au pus în vânzare biletele pentru al doilea spectacol - ora 15.00.

Vă așteptăm cu mic, cu mare și bucurie la Casa de Cultură a Sindicatelor, pe 24 noiembrie, să vă facem cunoștință cu cel mai simpatic pinguin din lume - Magelan.

PLOIEȘTI, 24 noiembrie, ora 15.00 ( al doilea spectacol ) , Casa de Cultură a Sindicatelor.

BILETE aici -- https://www.bilete.ro/gasca-zurli-in-jurul-lumii/gasca-zurli-in-jurul-lumii-24-nov-2019-h-1500/

Explorăm împreună lumea, descoperim locuri noi, învățăm o mulțime de lucruri despre țări și tradiții, devenim mai curioși, mai buni, mai luptători.

PREȚ BILETE

Categoria 3 - 40 lei
Categoria 2- 90 lei
Categoria 1- 150 lei ( posesorii acestei categorii de bilet vor beneficia la finalul spectacolului de acces la întâlnirea specială cu Gașca Zurli )


Biletele s-au pus în vânzare pe www.bilete.ro , www.zurli.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

INFORMAȚII BILETE - call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.ro​.

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulţi si copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă.

Accesul minorilor (0-18 ani) în locatia evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați!

Atenție, se filmează!


Prin cumpărarea unui bilet Participantul se obligă să respecte regulile de participare și acces la spectacol disponibil pe www.zurli.ro.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE