Noutăți

Mii de copii au venit de 1 iunie la REVELIONUL COPIILOR, la Arenele Romane!!

Gașca Zurli a transformat Arenele Romane în cea mai colorată și frumoasă lume a copilăriei!! Pe 1 iunie, Gașca Zurli a dansat și a cântat împreună cu mii de copii, veniți special pentru a sărbători ziua lor împreună cu personajele preferate.

O zi plină cu copii fericiți, mămici, tătici veseli, care au dansat cot la cot cu piticii lor.

Este o bucurie de nedescris să auzi cum se sincronizează vocile a mii de oameni pe cele mai emoționante și vesele refrene ale cântecelor Zurli. E minunat să vezi de pe scenă mii de părinți care își privesc cu recunoștință copiii și care se joacă atât de frumos împreună cu micuții lor.

La 11 a început primul spectacol, iar la 18 al doilea. Pe scenă nu a fost prezentă doar Tanti Prezentatoare împreună cu cei 5 prieteni:, Lulu, Truli, Fetița Zurli, Vrăjimăturica și SuperEroul Mulțumesc! Copiii au avut o surpriză de poveste: Zâna Bună și-a făcut și ea apariția, încurajându-i pe copii să își urmeze visurile.

Dar asta nu e tot. Dacă e petrecere, trebuie să avem tort, lumânări și Mascotele Zurli: Magelan, Zebra Tony, Tashu, Tasha, Zâmbetul Zurli, Buldubuc și Iepurașul Iutty au venit și ei la CARNAVALUL COPIILOR.

Surprizele nu s-au oprit aici. Am întâlnit-o și pe Tura Vura, costumată în Zâna Bună. Nefolosind expresiile: ,,Te rog frumos”, ,,Iartă-mă”, ,,Mulțumesc” și ,,Te iubesc!” a fost foarte ușor să se dea de gol.

,,În cele 2 evenimente de ieri, mii de inimi au bătut Zurli. Mie mi-ar mai fi trebuit câteva mii de brațe ca sa pot să cuprind pe toată lumea. Vă mulțumesc tuturor părinților frumoși, care mi-ați zâmbit. V-am luat cu mine zâmbetul și îl dau mai departe celor care uită, nu apucă sau nu le vine să zâmbească. Doamne, câți copii fericiți am văzut, fericiți să fie de mână cu părinții, în brațe la mami sau pe umerii lui tati. 1 iunie a fost despre ei!”, a declarat Mirela Retegan, mama Găștii Zurli.

1 Iunie 2022. O zi de pus în calendar, căci 1 IUNIE a avut numele ZURLI. Vă iubim din tot sufletul și vă mulțumim pentru că ați fost minunați, energici, jucăuși, magici, incredibili!!! SUNEȚI BRAVO, iar copiii voștri sunt extrem de norocoși să vă aibă părinți.

Partenerii ediției din acest an au fost Caroli, AQUA Carpatica, Lacalut Romania, CEC Bank, LEGO, Sugus, Environ, CineForum, Freshful by eMAG, Bonduelle, Refflor, Napolact. Vă spunem un mare MULȚUMESC!

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE