Noutăți

În septembrie, Gașca Zurli se întâlnește cu copiii pe Zoom!

Septembrie este luna evenimentelor Zurli, în online. În fiecare weekend al lunii, personajele din Gașca Zurli se întâlnesc, pe Zoom, cu copii din toată lumea.

Gașca Zurli a rezervat 4 weekend-uri pentru a se întâlni cu cei mici într-un cadru care să le ofere siguranță și apropiere în același timp. Emoțiile trec dincolo de ecran. Acum, online-ul ne ajută să fim împreună, indiferent de colțul de lume în care ne aflăm.

Întâlnirea Fetițelor Zurli este primul eveniment și are loc în primul weekend din septembrie, pe 5 și 6. Fetița Zurli și Vrăjimăturica au o mulțime de prietene pe tot mapamondul și abia așteaptă să se întâlnească pe Zoom ele.

Pe 12 și 13 septembrie, ne luăm la revedere de la vacanța de vară la Back to School Party. Apoi, pe 19 și 20 este Întâlnirea Super Eroilor Zurli, iar în ultimul weekend, pe 26 și 27 septembrie -Carnavalul Zurli.

Pentru noi este o încercare de a vedea cum putem să interacționăm cu copiii, cât mai bine, cât mai sigur și cât mai apropiat. Știm că fiecare copil își dorește să vorbească cât de puțin cu personajele preferate, încercăm să facem asta în septembrie. Vă iubim și abia așteptăm să ne întoarcem în sălile de spectacol, dar până atunci ne vedem pe micile ecrane., spune Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

Programul întâlnirilor speciale din septembrie:

Cei mici pot participa la întâlnirile lunii septembrie pe baza unei înscrieri și a rezervării unui loc. Întâlnirile au loc online, pe platforma Zoom. Toate detaliile se găsesc pe www.zurli.ro.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE