Noutăți

În 2022 Gașca Zurli a învațat un nou sport: schiatul!

Dăm puțin timpul înapoi și ne imaginăm că suntem din nou în ianuarie 2022, la Vatra Dornei! Curioși, dornici și emoționanți să învățăm un nou sport: schiatul! Ninge ca în povești, iar noi suntem mai pregătiți ca niciodată să ne punem pentru prima dată schiurile în picioare.

Ne-am luat ținutele colorate de iarnă și am pornit încrezători către pârtie. Acolo Tanti Prezentatoare ne aștepta cu nerăbdare!

Înainte să facem cunoștință cu profesorul nostru de schi, Ionuț Stancovici, am primit de la ea cele mai calde încurajări: să fim optimiști, curajoși și să avem încredere în forțele proprii, căci doar ele ne pot urca pe cele mai înalte culmi! Ne repeta ,,Hai că poți!”, fiecăruia în parte, dar și ei înșiși, căci și ea a învățat împreună cu noi acest sport minunat!

În fiecare dintre noi există un motoraș care ne face să dăm viață oricărui vis! Nu trebuie să uităm asta niciodată!

Am învățat ce sunt clăparii și cum se încalță schiurile. Cum se țin bețele și cum se face pizza. Nunu, nu pizza în bucătărie, ci pizza pe pârtie. Și cel mai important Ionuț ne-a învățat sa ne învingem orice temere, a avut răbdare cu noi și ne-a explicat de mai multe ori orice nu înțelegeam!

Cel mai important este să știi cum să cazi, așa ne zice Ionuț, iar apoi să te ridici și să mergi mai departe! Ca în viață!

La sfârșitul lecțiilor, fiecare a reușit să coboare singur pe pârtie și Tanti Prezentatoarea a fost cea mai mândră din lume!

Schiatul nu înseamnă doar mișcare, înseamnă și distracție! Nu doar că am schiat, dar am și cântat, dansat și am înveselit Pârtia Veverița! A fost o bucurie să ne întâlnim cu prieteni de peste tot, veniți și ei să învețe să schieze și să facă îngerași și oameni de zăpadă. Ne-am creat amintiri pentru suflet, iar pentru noi Vatra Dornei va rămâne mereu un loc special!

E luna Ianuarie. E un început nou de an! Dați-vă voie să visați și sa încercați sa faceți ceva nou. Pentru noi acum schiatul e terapie și de abia așteptăm să punem din nou schiurile în picioare!

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE