Noutăți

Gașca Zurli vine la Costinești

Pe 31 iulie, Gașca Zurli ajunge la Costinești. De la ora 20.00, cele mai cunoscute cântece ale copilăriei vor colora cerul de la malul mării, iar pe scena Teatrului de Vară Coștinești, Gașca Zurli va aduce cele mai frumoase momente din spectacole. Muzică, prieteni, soare și distracție pentru fiecare.

Accesul la spectacol se face pe bază de bilet. Prețul unui bilet este de 40 ron. Un bilet este valabil pentru o singură persoană (adult sau copil). Copiii sub 2 ani au acces gratuit. Acces general (biletele sunt fără loc).

Biletele s-au pus în vânzare pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos. Acestea vor fi disponibile si la Casieria Teatrului de Vară din stațiunea Costinesti, doar în ziua spectacolului și în limita locurilor rămase libere, începând cu ora 16.00 și până la 19.00. Biletele sunt disponibile si la difuzorii de pe plajă.

BILETE AICI

Spectacolele se desfășoară în Teatrul de Vară Costinesti, locație în aer liber. În cazul în care vremea nefavorabilă nu permite continuarea desfășurării spectacolelor, acestea se reprogramează a doua zi sau la o dată anunțată ulterior pe www.zurli.ro și pe pagina de Facebook Teatrul de Vara Costinesti si Gașca Zurli.

Accesul în Teatrul de Vară Costinești (locație în aer liber) se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului, începând cu ora 19.00.

Prin cumpărarea unui bilet Participantul se obligă să respecte regulile de participare și acces la spectacol disponibil pe www.zurli.ro si facebook Teatrul de Vară Coștinești.

Regulamentul de participare si acces la SUPERSHOW - GASCA ZURLI se poate verifica aici.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE