Noutăți

Gașca Zurli , UK tour!

Am început 2019 plini de energie, cu multe idei frumoase, cu gânduri și planuri cât cuprinde. Iar pentru prietenii noștri din UK avem o super veste. În februarie ajugem la Manchester, Londra și Dublin!

Prima oprire o facem în 21 februarie, al Manchester. Mai exact, la ROYAL NORTHERN COLLEGE OF MUSIC(RNCM MANCHESTER) unde vă așteptăm cu toată dragostea. Noi vă aducem bucurie "made in Romania", voi ne dați câte un zâmbet. Pfui, abia așteaptă băieții să ajungă. Truli e fan Manchester City, Clopoțel - Manchester United.

Din Manchester plecăm apoi la Londra. Pe 23 februarie, de la ora 15.00, ne vedem la LEICESTER SQUARE THEATRE, un loc tare frumos și primitor.

Avion cu motor du-ne și pe noi în zbor și ne poartă grațios, pân` la Dublin, dus-întors! Da, prieteni dragi, pe 24 februarie, facem ultima oprire, la Dublin. Aici avem 2 spectacole în aceeași zi. Primul spectacol începe la 15.00, al doilea la 18.00. Tare mult ne-a bucurat vestea că la primul spectacol s-au epuizat bilete repede, dar și mai tare ne-a bucurat faptul că s-a mai putut realiza încă un spectacol. Știm că sunt mulți copii români și familii de români acolo, abia așteptăm să ne întâlnim cu ei, să povestim și să ne bucurăm împreună. Spectacolele de la Dublin au loc aici -- DUBLIN, ALSAA SPORTS CENTRE (LOCAL ELIAS), OLD AIRPORT RD, TOBERBUNNY, K67 YV06

Biletele se găsesc pe www.eventbrite.co.uk sau accesând link-urile de mai jos.

Pe locuri, suntem gata, decolăm!

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE