Noutăți

Gașca Zurli susține și anul acesta campania Învățătoarea Anului

Gașca Zurli susține și anul acesta campania Învățătoarea Anului, inițiată de Mirela Retegan, fondatoarea Zurli.

Campania Învățătoarea Anului este un proiect educațional inițiat de Mirela Retegan în 2016 și susținut de Fundația Zurli. Dorința Mirelei Retegan și scopul campaniei este să găsească acei învățători și educatori care prin meseria lor pot schimba lumea.

Părinții sunt invitați să trimită propunerea lor online, completând formularul de înscriere de pe www.invatatoareaanului.ro. , specificând în cadrul formularului de ce consideră că învățătoarea propusă de ei merită premiul de Învățătoarea Anului 2021: ce o face să fie specială, cum s-a remarcat în timpul pandemiei, cum a reușit să-și țină clasa unită și să ajungă la fiecare copil, dacă a făcut un gest special în acest an dificil pentru elevi, orice alt lucru pe care părinții îl consideră important în propunerea lor.

Gașca Zurli va merge chiar în clasa învățătoarei câștigătoare, cu daruri pentru fiecare elev, în ziua în care această va primi diploma de Învățătoarea Anului. Copiii din clasa doamnei învățătoare se vor bucura de prezența personajelor Zurli, vor cânta și se vor distra, marcând totodată și încheierea unui an școlar greu pentru toată lumea.

În premieră, anul acesta educatorii și învățătorii sunt invitați să scrie câte o scrisoare de apreciere pentru elevii din clasa la care predau. Orice copil își dorește să aibă o scrisoare în care este apreciat și pe care să o păstreze ca amintire peste ani și ani. Scrisorile de apreciere pentru elevi pot fi create digital pe www.invatatoareaanului.ro.

PROPUNE O ÎNVĂȚĂTOARE AICI.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE