Noutăți

Gașca Zurli, surpriză de Paști pentru piticii de la Fundația Copii în Dificultate

În a treia zi de Paști, Gașca Zurli le-a făcut cea mai frumoasă surpriză piticilor de la Fundația Copii în Dificultate. Gașca Zurli, în frunte cu Tanti Prezetatoarea, Mulțumesc și Fetița Zurli, le-a dus copiilor din centrul de îngrijire jucăriile la care visau de multă vreme. Păpușa Zurli, Ursulețul Martinel, cățelușii Tasha și Tashu au ajuns în mânuțele fetițelor și băiețeilor de acolo, iar bucuria de pe chipurile lor a fost de nedescris în cuvinte.

Copiii i-au așteptat cu sufletul la gură pe cei din Gașcă și i-au întâmpinat dansând și fredonând cântecele lor preferate – Aram sam sam și Lingușeală de cățel.

Vizibil emoționați și încântați în același timp, copiii aflați în îngrijirea Fundației CID și-au văzut visul cu ochii. Gașca Zurli a ajuns la ei, au stat împreună cu personajele pe care le iubesc, s-au jucat, au cântat, au făcut poze și au râs cu sufletul. Pofta de viață i-a cuprins rând pe rând pe toți. Printre piticii aflați în centru se numără și Darius, un puști aflat în scaun cu rotile, al cărui vis este să devină șofer de camion. Visul lui a devenit realitate azi, când Gașca l-a urcat în Microbuzul Zurli și l-a plimbat prin împrejurimi, în aplauzele tuturor celor prezenți.

Acești copii există. Putem întoarce capul într-o parte și să ne prefacem că nu îi vedem. Dar ei există. Și nu pot să meargă singuri la toaletă și nici să ducă un pahar cu apă la gură. Pentru asta și pentru fiecare gest pe care îl fac, au nevoie de ajutor. Noi putem să susținem oamenii care îi ajută sau putem întoarce capul în partea cealaltă. Eu și Gașca Zurli am ales să-i privim în ochi. Și să-i luăm în brațe. Și să nu ne prefacem că ei nu există. Îi vom convinge pe părinții care ne iubesc, să ne ajute. Să strângem împreună banii de care acești copii au nevoie pentru ca fiecare zi pe care o trăiesc, să fie o zi în care sunt îngrijiți și iubiți., declară Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

Toți copiii centrului sunt beneficiari ai proiectului Jeans4Dreams, un proiect manifest care luptă pentru copiii abandonați, atinși de afecțiuni incurabile și în stare terminală. Sunt copii cu tulburări genetice extrem de grave care zilnic luptă pentru viața lor. Într-o lume în care oamenii uită să fie generoși, buni și răbdători, copii precum Darius ne dau cel mai frumos exemplu de dragoste și speranță. Cu un simplu SMS la 8836 cu textul DONEAZĂ le putem aduce visurile mai aproape de realitate.​

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE