Noutăți

Gașca Zurli, peste 2.000 de bilete vândute într-o zi, la spectacolele de la Cluj Napoca și București!

Gașca Zurli ajunge pe 5 octombrie la Cluj Napoca. În prima zi de la punerea în vânzare a biletelor, la Cluj se cumpăraseră deja peste o mie dintre acestea, la fel și pentru spectacolul din București. Gașca Zurli aduce în premieră pe scena Sălii Polivalente din Cluj Napoca cel mai nou spectacol – "Hai la masă!".

"Hai la masă!" demontează ideea că "masa" este un chin pentru cei mari și cei mici, deopotrivă, dificilul moment când mami și tati trebuie să cadă de acord asupra a ce, când, cum și cât mănâncă copiii. Spectacolul aduce in lumina reflectoarelor, pe lângă cântecele noi, și un personaj nou, Bucătărașul Zurli – aliatul parintilor in bucatarie.

Cele mai îndrăgite persoanaje din România vor ajunge în această toamnă în 10 orașe, cu spectacolul manifest - "Hai la masă!", o producție nouă, pe cât de haioasă, pe atât de savuroasă, despre magia meselor în familie. Versurile noilor cântece poartă semnătura Mirelei Retegan, femeia care a creat fenomenul Zurli. Tot ea semnează și scenariile spectacolelor Găștii Zurli. Cu fiecare producție, Mirela reușește să-i împrietenească pe copii, cu obiceiurile pe care, în genere, părinții sunt nevoiți să le impună.

Este un spectacol unic, o producție cu personaje și cântece noi, un spectacol de lumini fantastic și o super desfășurare de forțe. 10 orașe, zeci de mii de spectactatori, mii de kilometri parcurși de-a lungul și de-a latul țării, nenumărate emoții și milioane de pupici cu sclipici.

În fiecare oraș în care Gașca Zurli va ajunge, Tanti Prezentatoarea - Mirela Retegan a pregatit pentru micii prieteni ai Găștii Zurli surprize si concursuri cu premii.

Iată orașele în care Gașca Zurli ajunge în octombrie și noiembrie cu spectacolul, "Hai la masa!”

  • 03 OCTOMBRIE, BRAȘOV, SALA DACIA, COMPLEX LUX DIVINA, ORA 19.00
  • 05 OCTOMBRIE, CLUJ-NAPOCA, SALA POLIVALENTĂ, ORA 19.00
  • 13 OCTOMBRIE, BOTOȘAN, SALA POLIVALENTĂ ELISABETA LIPĂ, ORA 19.00
  • 14 OCTOMBRIE, BACĂU, TEATRUL DE VARĂ RADU BELIGAN, ORA 19.00
  • 15 OCTOMBRIE, GALAȚI, SALA SPORTURILOR, ORA 19.00
  • 22 OCTOMBRIE, CRAIOVA, SALA POLIVALENTĂ, ORA 19.00
  • 25 OCTOMBRIE, BUCUREȘTI, SALA POLIVALENTĂ, ORA 19.00
  • 29 OCTOMBRIE, TIMIȘOARA, SALA SPORTURILOR CONSTANTIN JUDE, ORA 19.00
  • 04 NOIEMBRIE, BAIA MARE, SALA SPORTURILOR LASCĂR PANĂ.

Biletele s-au pus în vanzare online pe www.eventim.ro și magazinele partenere Eventim. În doar două zile de la punerea acestora în vânzare, 5.000 mii de bilete au fost deja cumpărate în toată țara.

Urmărește Gașca Zurli pe Facebook.

Urmărește Gasca Zurli pe YouTube.

Urmărește Gasca Zurli pe Instagram.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE