Noutăți

Gașca Zurli, invitată vara aceasta la Circo Bellucci din Eforie Nord

Vara asta o să fim pe litoral, la invitația Circo Bellucci. Ne vedem marțea, în Eforie Nord, pe 13, 20 și 27 iulie, pe 03, 10 și 17 august, de la ora 20.00. Le mulțumim pentru că ne aduc aproape de voi și abia așteptăm să ne întâlnim cu voi.

În fiecare marți, începând cu 13 iulie, vă așteptăm cu drag în Eforie Nord, la Circo Bellucci. Am primit cu bucurie invitația de susține câte un spectacol în fiecare săptămână la circ. Ne bucură foarte tare invitația, fiindcă astfel putem fi alături de voi. Toate detaliile legate de acces și participare se găsesc pe platforma de vânzare de bilete, iar dacă sunt întrebări, organizatorul evenimentelor poate fi contactat la numărul de telefon de pe afișul de mai jos.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica programul de desfășurare a spectacolelor, de a anula, suspenda sau reprograma evenimentele din motive independente de organizator precum: hotărâri de guvern, hotărâri de urgență, vreme nefavorabilă sau în situații care pot impiedica buna desfășurare a evenimentelor.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE