Noutăți

Gașca Zurli trimite daruri copiilor din secțiile de oncologie din țară

Gașca Zurli s-a tranformat în Iepuraș de Paște pentru sute de copiii bolnavi de cancer. Mirela Retegan, fondatorul Zurli, nu i-a uitat pe micii prieteni ai Găștii din secțiile de oncologie din țară și le-a trimis daruri care le readucă zâmbetul pe chip.

Câteva sute de pachete cu produse au plecat de la sediul Zurli în 4 mari orașe din țară, urmând ca zilele acestea să mai plece o serie către alte spitale, unde copiii internați în secțiile de oncopediatrie își vor petrecere sărbătorile de Paște. Darurile Zurli vor ajunge în orașele Iași, Timișoara, București, Cluj Napoca, Craiova, Constanța și Brașov.

Cadourile vor trece prin protocolul de dezinfectare, iar după ce sunt dezinfectate produs cu produs, vor fi dăruite copiilor.

Fiecare copil va primi un pachet format din produse marca Zurli, cărți de povești, cărți de colorat, calendar cu autografe și cornete.

Partener de drum și fapte bune, compania FAN Curier, s-a îngrijit de transportul cutiilor și s-a asigurat că aceastea ajung la destinație la timp și în siguranță. Parteneri de fapte bune sunt și cei de la Asociația Little People, care ne-au facilitat comunicarea cu secțiile spitalelor din Timișoara și Iași, Asociația Pavel prin Roxana Dumitru pentru Institutul Oncologic București, Dana Pop si dl doctor Pop Tudor, șeful secției de oncopediatrie de la Spitalul de Pediatrie II, Cluj Napoca.

Gașca Zurli își ține promisiunea făcută la fiecare vizită din secțiile de oncologie și, indiferent de situație și context, își reamintește de cei mai curajoși dintre copii.

Mirela Retegan și Gașca Zurli nu sunt la primul astfel de gest. Este o tradiție ca de câteva ori pe an, personajele să îi viziteze pe copii pe secții și să le ducă daruri. Și chiar dacă de data aceasta fizic nu se pot vedea, Gașca Zurli este alături de ei cu gândul și sufletul.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE