Noutăți

Gașca Zurli, premiu pentru "Cel mai original brand de spectacole pentru copii din România"

Gașca Zurli a primit trofeul pentru Cel mai original brand de spectacole pentru copii din România la Summitul Forbes Brands for Kids, ediția 2019.

Când spui Forbes, spui vis mare și frumos. Atunci când am pornit cu Zurli la drum nu am visat că o să ajung în paginile revistei, la fel cum nici prin cap nu mi-a trecut că o să fiu și premiată de Forbes. Dar iată că, în Romania, dacă te ții de treabă, sunt oameni care apreciază și aleg să îți recunoască meritele. Mulțumesc, Raluca Michailov! Mulțumesc, Forbes România. Prietenia voastră mă onorează și mă obligă să duc Zurli și mai sus., declară Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

Este al treilea an consecutiv în care Gașca Zurli se bucură de aprecierea părinților din România conform studiului realizat D&D Research și a celor mai cunoșcuți specialiști în domeniu.

Summitul Forbes Brands for Kids, ajuns la a cincea ediție, a adus în fața publicului cei mai importanți specialiști – medici, experți în parenting, reprezentanți ai mediului de business și autorități care au dezbătut subiecte importante legate de sănătatea și educația copiilor.

Gașca Zurli este cea mai îndrăgită trupă pentru copii din România, succesul ei având ecou nu doar în țară ci și peste hotare, unde susține lunar spectacole pentru copiii românilor din diaspora. Tot în 2019, Gașca Zurli a primit butonul de aur pentru cei peste 1 milion de abonați de pe canalul de YouTube Zurli, iar prin campaniile sociale derulate de-a lungul anului a mobilizat mii de români să se implice în acțiuni dedicate copiilor nevoiași.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE