Noutăți

Gașca Zurli anunță al treilea spectacol “Mulțumesc, Mos Crăciun!”

Gașca Zurli anunță al treilea spectacol "Mulțumesc, Moș Crăciun!", organizat la cererea publicului. Zurli, cea mai mare companie privată de spectacole pentru copii, din România, organizează pe data de 9 decembrie, de la ora 15:00, la Circul Globus din București, o a treia reprezentație a spectacolului "Mulțumesc, Moș Crăciun!".

Anunțul punerii în vânzare a biletelor pentru al treilea spectacol al trupei, vine după vânzarea în timp record a biletelor pentru cele 2 spectacole stabilite de la ora 11.00 și ora 19.00.

Orice scrisoare pentru Moş Crăciun ar trebui să înceapă cu “Mulțumesc, Moş Crăciun!”. În cea mai nouă producție ZURLI, copiii şi părinții, deopotrivă, și-l amintesc pe MULȚUMESC!

Emoțiile dansează de mână cu fulgii de confetti, sentimentele se transformă în globuri magice şi bradul se îmbracă în iubire , împotriva încercărilor Vrăjitoarei Tura Vura de a strica sărbătoarea Crăciunului.

Gaşca Zurli pregăteşte un spectacol plin de magia sărbătorilor de iarnă. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 11.00, la Circul Globus.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Vero Căliman, Mirela Retegan, Andrea Bartha, Andreea Ghiță, Alex Stama, Răzvan Marina, Eduard Zănoagă, Paul Chichirău, Ionuț Varodi, Silviu Vlăduț Tabără, Teodor Veleanu şi Bogdan Olaru.

Scenariul poartă semnătura Mirelei Retegan, creatoarea fenomenului Zurli.

  • Scenografie - Anca Cernea;
  • Muzica - Cornel Sorian;
  • Coordonator muzical - Marius Aştilean;
  • Grafică - Smaranda Milu Némethi;
  • Regia - Eduard Zănoagă şi Mirela Retegan.

Un spectacol produs după o idee originală aparținând Mirelei Retegan

9 DECEMBRIE, BUCUREȘTI, CIRCUL GLOBUS - "MULȚUMESC, MOȘ CRĂCIUN!", ora 15.00

Preț bilete

  • Categoria I - 80 RON
  • Categoria II - 40 RON

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții (adulți și copii) la spectacol trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă, inclusiv pentru copiii sub doi ani se cumpără bilet.

Accesul minorilor (0-18 ani) în cadrul evenimentului se va face doar însoțiți de minim un adult (părinte).

Accesul se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Va rugăm nu întârziați!

Persoanele care ajung după incepererea spectacolului au acces în sală, dar își pierd locurile și vor putea ocupa loc, doar în limita scaunelor rămase libere.

Atenție se filmează!

Urmărește Gașca Zurli pe Facebook.

Urmărește Gașca Zurli pe YouTube.

Urmărește Gașca Zurli pe Instagram.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE