Noutăți

Gașca Zurli a încheiat turneul Casa Zurli printre mii de copii, la București!

Gașca Zurli a încheiat turneul Casa Zurli printre mii de copii, la București!

Gașca Zurli a încheiat aseară turneul național Casa Zurli, la Sala Polivalentă din București, printre mii de copii și părinți. Casa Zurli și-a deschis pentru ultima oară în acest turneu ușa, iar cei care au pășit în Sala Polivalentă au rostit, fiecare, parola „Bucurie”. Emoțiile au pus stăpânire pe toată lumea, oameni mari și pitici au cântat și au dansat cu sufletul fiecare cântec al Găștii.

Punctul culminant al spectacolului a fost, de departe, cel în care toată sala a făcut promisiunea Zurli. Mii de luminițe au îmbrăcat Polivalenta într-o mantie magică, iar cântectul Luna i-a făcut pe oamenii mari să plângă de emoție. Fiecare și-a strâns la piept puiul de om cu care a venit spectacol, iar împreunp au rostit cu voce tare promisiunea și-au dat pupici și s-au aplaudat reciproc. Nici măcar Tura Vura, venită pe urmele Găștii să strice distracția, nu a reușit. Pentru că acolo unde-s mulți prieteni Zurli, vrăjitoarea nu reușește. A plecat, și de data aceasta, învinsă, după ce a îndrăznit să calce în picioare căsuța făcută cadoul prietenilor din Gașca Zurli de Tanti Prezentatoarea.

Spectacolul din București încheie Turneul Național „Casa Zurli”, cel mai frumos și spectaculos show cu care Gașca Zurli a ajuns în 10 orașe din România.

10 orașe, 14 spectacole sold out, peste 25 de mii de spectatori, mii de kilometri și milioane de zâmbete și emoții. În fiecare oraș din acest turneu, Gașca Zurli a mers acasă la câte o familie și i-a declarat locuința Căsuță Zurli. Au trecut pragul Casei Zurli sute de copii speciali, din centre de plasament și din asociații care luptă pentru drepturile lor. Cu fiecare oraș, număr prietenilor Zurli s-a mărit, iar în Casa Zurli și-au făcut culcuș cele mai frumoase inimi de copii și părinți din România.

Șervețelul Carolino, Economida de la BCR, droizii Europa Fm au intrat în joc și au acceptat provocarea Zurli. Mulțumiri speciale merg către ei și către prietenii de la Aqua Carpatica care a avut grijă ca pe fiecare scaun să existe câte o sticluță de apă. Mulțumim, prieteni! Împreună facem ca cea mai frumoasă poveste a copilăriei să ajungă din ce în ce mai sus.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE