Noutăți

Gabriela Cristea, alături de fiica ei cea mare, Victoria, vine în Casa Zurli

Gabriela Cristea alături de fiica ei cea mare, Victoria, trec pragul Casei Zurli duminica aceasta, de la ora 9:00, și se distrează la Roata Zurli cu provocări, ghicitori și premii, alături de Fetița Zurli, Vrăjimăturica și restul Găștii. Cele două preiau frâiele emisiunii Casa Zurli, povestind despre relația lor specială mamă-fiică și despre jocurile pe care le fac împreună.

Gabriela Cristea este într-o perioadă plină a vieții ei, se împarte între emisiunea cu care a revenit în televiziune în postura de prezentatoare, și cele două fetițe ale sale, Bella Victoria Margot (4 ani) și Thea Iris Selena(2 ani), cu care petrece foarte mult timp.

Personajele Zurli învață atât copiii cât și adulții că graba strică treaba, indiferent de motiv. Mulțumesc strică tot ce face din prea mult entuziasm, lăsând haos în urma lui, iar Tanti Prezentatoarea coplesită de prea multă treabă, îi încarcă la rândul ei pe copii cu prea multe responsabilități, cu care nu se pot descurca și rămân și fără timp de joacă.

Meseria prezentată copiilor în această ediție a Casei Zurli este baletul, care este mai mult decât o meserie sau o pasiune. Cei care aleg acest drum își dedică întreaga viața baletului, fac sacrificii enorme fizice și psihice, emoționale, pentru a atinge performanța.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE