Noutăți

Animale Colorate, primul spectacol din stagiunea de la Circul Globus

Animale Colorate este primul spectacol pe care îl jucăm în mini-stagiunea de la Circul Metropolitan, în acest început de an.

Tashu e un cățel tare drăgăstos, iubește copiii și iubește să se joace. Doar că, la un moment dat, cade în capcana pe care caraghioasa de Tura Vura i-o întinde. Invidioasă fiindcă Tashu și Tasha primesc iubire necondiționată din partea tuturor, Tura Vura, vrăjitoarea cea caraghioasă îi necăjește pe cei doi căței. Le aruncă apa, le fură mâncarea, le ascunde jucăriile, și, în cele din urmă, îl păcălește pe cățelul Tashu și îl răpește.

La rugămințile cățelușei Tasha și ajutați de Zâna Bună, prietenii din Gașca Zurli pleacă în căutarea cățelului, îl găsesc într-un final și îl eliberează. Ca să fie iertată, Vrajitoarea trebuie să se joace cu cățeii și să se împrietenească cu ei. Va reuși ea, oare, să facă acest lucru?

Animale Colorate este un spectacol despre cum cei mici învață că nu accepte nimic de la oamenii străini și să nu plece cu nimeni, fără știrea familiei. Îl jucăm pe 28 ianuarie, la invitația Circului Metropolitan din București.

Pe site-ul Bilete.ro s-au pus în vânzare biletele pentru toate cele 5 spectacole, diferite, pe care le vom juca la Circ. Programul complet îl găsiți aici. Pentru informații bilete puteți suna la nr de telefon 0212104998.

Programul spectacolelor se regăsește, integral, pe www.circulmetropolitan.ro.

Preț bilete

  • CATEGORIA 1 - 80 RON
  • CATEGORIA 2 - 60 RON
  • CATEGORIA 3 - 40 RON

Urmărește Gașca Zurli pe Facebook.

Urmărește Gașca Zurli pe YouTube.

Urmărește Gașca Zurli pe Instagram.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE