Noutăți

Cine vrea supică, mâna sus! Eu! Au strigat 5000 de Bucureșteni, prezenți aseară în Sala Polivalentă.

Aseară, 5.000 de oameni au mâncat împreună cu Gașca Zurli, la Sala Polivalentă, din București, o supă invizibilă. Magia pe care Mirela Retegan - creatoarea conceptului Zurli, reușește să o răspândească deasupra spectatorilor a depășit aseară orice cota de așteptare.

Zâna Bună și-a cântat cântecul, în zbor, dintr-un leagăn apărut ca prin magie. Bucătărașul Zurli a fost ajutat de toți spectatorii, cu linguri invizibile, să facă o supă de 4.750 de porții.

Spectacolul, o explozie de culoare și lumină i-a purtat pe părinți și copii, deopotrivă, într-un carusel de emoții, între lacrimi și hohote de râs.

Copii și părinti deopotrivă au cântat și au dansat pe fiecare cântec interpretat de personajele preferate.

Hai la masă! este cel mai nou spectacol marca Zurli, scris de Mirela Retegan. O producție care aduce pe scenă persoaje noi – Bucătărașul Zurli, aliatul părinților în bucătărie, cel care prin magia lui reușește să redea celor mici pofta de mâncare, și ajutorul său - Lulu.

Hai la masă! este un spectacol nou, savuros, pe placul celor mici și al celor mari, prin care aceasta își propune să îi împrietenească pe copii cu mâncarea sănătoasă, cu legumele și, mai ales, cu statul la masă.

Spectacolul jucat la București este al nouălea din seria celor incluse în turneul național pe care cea mai iubită trupă pentru copii, din România, l-a planificat pentru toamna acestui an.

Zurli este cea mai mare companie privată de spectacole pentru copii, din România. Gașca Zurli s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, femeia care a dus dragostea pentru copilul ei la rang de fenomen naţional.

Gașca Zurli reuşeşte să adune la spectacole zeci de mii de părinţi şi copii, a umplut Sala Polivalentă din Cluj Napoca la începutul lunii octombrie, devenind primul artist român care reușește acest lucru. Sala Polivalentă din Craiova și Sala Plataului sunt doar câteva din cele mai mari săli de spectacol din țară, pe care Gașca Zurli le-a umplut în ultimul an, şi a adunat de 1 iunie 2016 peste 10.000 de oameni la Palatul Știrbey, fără nici un alt nume pe afiş.

Gașca Zurli deține un adevarat record la bilete vândute - în medie 55.000 de spectatori pe un turneu. Au ajuns în peste 30 de oraşe din România, UK, Ungaria, Republica Moldova. Cu peste 2 milioane de fani la nivel national, Gașca Zurli are record de săli sold-out în România şi străinătate, iar hit-ul AM O CĂSUŢĂ MICĂ, cu peste 48 de milioane de vizualizări pe YouTube, le aparţine.

Mulțumim, Carrefour România – sponsorul principal al turneului Hai la masă!. Mulțumim, Caroli și simpaticului Șervețel, Oral B, Aqua Carpatica și Green Sugar pentru activitățiile de care s-au bucurat cei mici înainte de intrarea în sala de spectacol. Mulțumim Magic FM – partenerul media principal al turneului Hai la masa! și blogurilor partenere: Revista AVANTAJE, Femeia., Pap tot, Forbes Romania, Marea Dragoste, mami.ro, Fifi Știe, Cristian China Birta și Kooperativa 2.0, Taticool, Mothers and the city, Qbebe, Johannasburg, Alina Serea, Centrul de Parenting, Blog in Tandem, Gabriela Maalouf, Cristina Oţel, Smart & Happy Child, Familia Hai Hui, Blogulmamei.ro, Pisica pe sârmă, Şi Blondele Gândesc, kidmagia.ro, B24Kids by Anca Cristina Ilie, Bebe H, Life.ro, Frunzaresc.eu, Iuliana Roca, Badea Florina, Copilul.ro, Papa Bun, Prescolar.ro.

Urmărește Gașca Zurli pe Facebook.

Urmărește Gașca Zurli pe Instagram.

Urmărește Gașca Zurli pe YouTube.

Photo credit - Ovidiu Craiciu

Galerie foto/video

calendar

Gașca Zurli Show

Tg.Mureș, 05.12.2019, ora 18:00

Gașca Zurli Show

Baia Mare, 06.12.2019, ora 18:00

Spectacolul are loc în zona noului food court Gașca Zurli Show

Satu Mare, 07.12.2019, ora 12:00

Lansare carte "Jocuri de jucat iarna"

BUCUREȘTI, 08.12.2019, ora 11:30

Gașca Zurli Show

BUCUREȘTI, 08.12.2019, ora 18:00

cumpara bilete
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE