REGULAMENTE CONCURSURI

REGULAMENT CONCURS Meet&Greet Gașca Zurli și Zebra Tony Iași

ACT ADITIONAL 57/03.10.2022

REGULAMENT CONCURS Meet&Greet cu Gașca Zurli și Zebra Tony

Art. 1. DISPOZITII GENERALE.

Prin prezentul act aditional se completeaza Regulamentul Oficial General al concursurilor organizate de catre societatea Compania de Evenimente Zurli SRL, disponibil in varianta integrala pe www.zurli.ro.

Art. 2. Organizatorul, Compania de Evenimente Zurli SRL, cu sediul in Bucuresti, strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, J40/5236/22.04.2009, RO25472246, cont bancar RO23BTRL04101202S11300XX, deschis la Banca Transilvania, reprezentata prin dna. Mirela Retegan in calitate de Director General, decide organizarea concursului “Meet&Greet cu Gașca Zurli și Zebra Tony Iași” (denumit in cele ce urmeaza “Concursul”).

Art. 3. DESFARURARE

Concursul „ Meet&Greet cu Gașca Zurli și Zebra Tony Iași” este organizat la nivel national.

Participantii la concurs trebuie sa indeplineasca functia de cadru didactic (educator si/ sau invatator din cadrul invatamantului prescolar si scolar).

Concursul se desfasoara pe pagina de facebook @Gasca_Zurli, in conditiile Regulamentului Oficial al Concursurilor organizate de catre COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI S.R.L, disponibil in mod gratuit oricarei persoane care acceseaza pagina oficiala a Organizatorului.

Art. 4. DURATA

Concursul Concursul „Meet&Greet cu Gașca Zurli și Zebra Tony Iași” se desfasoara in perioada 03.10.2022, ora 13.00 – 07.10.2022, ora 13.00.

Art. 5. INSCRIERE. MECANISM. CONDITII DE PARTICIPARE

Pentru a se inscrie in concurs, Participantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii suplimentare fata de cele precizate in Regulamentul Oficial al Concursului General, publicat integral pe www.zurli.ro:

Participantii (cadre didactice invatatori si sau educatori) sa dea ,,follow” paginii de Facebook @Gașca Zurli - www.facebook.com/gascazurli;

Participantii (cadre didactice invatatori si sau educatori) trebuie sa inregistreze un material video în sala de cursuri (in clasa), ascultand melodia „ “Zebra Tony” interpretat de artistul Gasca Zurli, melodie disponibila pe canalul de YouTube Zurli Official - www.youtube.com/c/zurliromania/. Inregistrarea video trebuie sa surprinda copiii din clasa la care este educator si/ sau invatator fredonand refrenul melodiei “Zebra Tony” interpretat de artistul Gasca Zurli. Materialul video inregistrat se va incarca in sectiunea “comentarii” aferenta postarii de pe pagina de Facebook @Gașca Zurli - /www.facebook.com/gascazurli, in cadrul postarii dedicate concursului „ Meet&Greet cu Gașca Zurli și Zebra Tony Iași” .

Participantii (cadre didactice invatatori si/ sau educatori) se pot inscrie o singura data in Concurs.

Participantul este de acord ca, in cazul castigarii Premiului, acesta sa suporte costul de deplasare ocazionat de revendicarea efectiva a Premiului.

Art. 6. PREMIUL CONCURSULUI.

Premiul Concursului consta în acordarea de invitatii (participarea copiilor din clasa castigatoare) la spectacolul “ SUPERPIETONII” cu artistul Gasca Zurli desfasurat in localitatea Iași, judetul Iași la Casa de Cultura a Studenților, din data de 08 octombrie, incepand cu ora 11:00, durata o ora si accesul grupului de copii (copiii elevi din clasa castigatorului) la “ Întalnirea speciala - Meet&Greea cu Gașca Zurli și Zebra Tony ” în backstage, la finalul spectacolului.

Grupul castigator (clasa de copii) nu poate depasi un numar de maxim 30 de copii.

Premiul este valabil doar pentru evenimentul desfasurat in localitatea Iași, judetul Iași la Casa de Cultura a Studenților, incepand cu ora 18:00, durata o ora si presupune prezenta pe durata spectacolului a clasei de copii castigatoare. Copiii din clasa castigatoare vor fi obligatoriu insotiti la eveniment de cadrul didactic (educator si/sau invatator) și de minimum 5 adulti insotitori (parinti si/ sau reprezentati legali) ai copiilor participanti.

Art. 7. DESEMNAREA CASTIGATORULUI

La concursul “Întalnirea speciala - Meet&Greea cu Gașca Zurli și Zebra Tony Iași" va fi desemnat un singur castigator, adica o singura clasa castigatoare.

Castigatorul va fi ales de catre Juriul Zurli.

Cel mai original, amuzant material video în care copiii unei clase de Scolari si/ sau presacolari fredonează refrenul cântecului “ Zebra Tony” interpretat de artistul Gasca Zurli în sala de cursuri (in clasă) va fi desemnat castigator de catre Juriul Zurli.

Castigatorul va fi anuntat public in data de 07 octombrie, ora 13.00, pe pagina de Facebook @Gasca Zurli - www.facebook.com/gascazurli Organizatorului, astfel cum aceasta a fost indicata mai sus, in urma validarii participarii acestuia de catre Juriul Zurli.

Juriul este format din Mirela Retegan General Manager, Amalia Ursache Director Executiv si Simona Poenaru Social Media Manager.

Castigatorul concursului ,,Meet&Greet Gașca Zurli și Zebra Tony Iași" trebuie sa trimita datele personale de contact (nume prenume, numar de telefon adresa) pe e-mail pe contact@zurli.ro in termen de maxim 24 de ore de la data anuntarii castigatorului pe pagina de Facebook Gasca Zurli - www.facebook.com/gascazurli.

Art. 8. CONDITII SPECIFICE PENTRU VALIDAREA, ACORDAREA SI REVENDICAREA PREMIILOR

Organizatorul nu va acorda contravaloarea Premiului in bani.

In cazul refuzului Castigatorului de a beneficia de Premiu (prin refuzul unui Castigator insemnand ca respectivul Castigator nu doreste sa intre in posesia premiului, iar refuzul este manifestat expres si neechivoc) sau in cazul imposibilitatii validarii sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a Premiului, fara nicio despagubire din partea Organizatorului.

In contextul validarii si al revendicarii efective a Premiului, Participantul intelege ca va suporta in integralitate costurile ocazionate de deplasare (transport).

Art. 9. REGULI SPECIFICE DE DESFASURARE A EVENIMENTULUI „ MEET&GREET GAȘCA ZURLI ȘI ZEBRA TONY Iași”

Organizatorul va inregistra intreaga activitate reacreativă desfășurată în cadrul Concursului „ Meet&Greet Gașca Zurli și Zebra Tony Iași”, putand dispune de secventele astfel rezultate in materialele de promovare Gasca Zurli, in interesul legitim al Organizatorului.

Acordul reprezentantului legal al Castigatorului cu privire la inregistrarea evenimentului se prezuma a fi acordat si cu privire la ceilalti participanti, avand in vedere caracterul evenimentului dedicat exclusiv categoriei de varsta a participantilor.

Participantii si reprezentantii legali ai acestora se obliga sa nu inregistreze, sa nu partajeze sau sa distribuie partial sau total secvente rezultate din inregistrarea evenimentului ” Meet&Greet Gașca Zurli și Zebra Tony Iași”, fara acordul expres al Organizatorului.

Art. 10. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal pe care Participantul le pune la dispozitia Organizatorului in contextul completarii Formularului de Inscriere afiat pe site sunt prelucrate exclusiv in vederea derularii acestei Campanii si nu vor fi stocate in evidentele Organizatorului, acesta asigurandu-se ca respecta normativele europene si nationale in materia protectiei datelor cu caracter personal.

Datele cu caracter personal sunt solicitate strict in scopul inscrierii la Campanie si validarii Castigatorului, precum si pentru punereala dispozitia acestuia a Premiului, urmand ca ulterior acestea sa fie sterse din evidentele Companiei de Evenimente Zurli SRL.

Prin participarea la prezentul concurs, Participantii inteleg ca se prelucreaza date cu caracter personal, implicit vocea si imaginea copiilor. Astfel, Participantul acorda Organizatorului dreptul de a publica pe website-ul sau inregistrari video sau imagini din cadrul prezentului Concurs si de a folosi si publica portretele sau imaginile fotografice care il reprezinta (implicit ale copiiilor participanti), precum si orice fel de imagini foto sau video, prin care poate fi prelucrata atat vocea, cat si imaginea Participantului/ Participantilor, dupa caz, in care acesta din urma poate fi inclus in totalitate sau partial sau care sunt modificate ca forma, ori reproduse sub diverse forme, color sau altfel, realizate prin orice mijloc.

Prin publicarea materialelor video sau a imaginilor pe paginile de social media ale Organizatorului sau pe website-ul sau, Participantul/ Participantii renunta la dreptul de a verifica si aproba modul de utilizare a a materialelor foto - video insotitoare. De asemenea, Participantul/ Participantii renunta la orice revendicare de plata, asociata cu orice forma de dauna, prevazuta sau nu, legata de utilizarea de orice fel, corespunzatoare acestor materiale.

Participantii inteleg ca datele cu caracter personal prelucrate cu ocazia derularii prezentului Concurs (imaginea, vocea, numele si prenumele, profesia, varsta, functia etc. ) vor fi utilizate exclusiv in scopul desfasurarii Concursului si acordarii Premiului si datele acestora nu vor fi folosite ulterior in alte scopuri decat cu acordul expres al Participantilor sau daca exista o obligatie legala in acest sens.

Art. 11. DISPOZITII FINALE

Regulamentul Concursului este disponibil spre consultare pe website-ul www.zurli.ro si la sediul organizatorului, situat in strada Intrarea Tudor Stefan, nr. 57, sector 1, Bucuresti, pe toata perioada de desfasurare a Concursului.

Participarea la acest Concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentei Anexe la Regulamentul Oficial al Concursurilor organizate de Compania de Eveniment Zurli.

Prezenta Anexa descrie particularitatile de desfasurare a Campaniei „ Meet&Greet Gașca Zurli și Zebra Tony Iași” si se completeaza cu dispozitiile Regulamentului Oficial al Concursurilor, disponibil pe www.zurli.ro.

Toate celelalte prevederi din Regulamentul Oficial al concursurilor organizate de catre Compania de Evenimente Zurli raman in continuare, in mod neschimbat, in vigoare.

Prezentul act aditional a fost intocmit in data de 03 octombrie 2022 si va fi adus la cunostinta Participantilor pe pagina www.zurli.ro si pe pagina de Facebook Gașca Zurli.

COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE