REGULAMENTE CONCURSURI

Regulament concurs Fii Creativ cu Engino

ACT ADIŢIONAL NR. 339/24.09.2020

LA REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSURILOR

ORGANIZAT DE CĂTRE COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI

Art. 1. Prin prezentul act adiţional se completează Regulamentul Oficial General al concursurilor organizate de către Compania de Evenimente Zurli SRL si disponibil in varianta integrala pe www.zurli.ro.

Art. 2. COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL, cu sediul in Bucuresti, strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, J40/5236/22.04.2009, RO25472246, cont bancar RO23BTRL04101202S11300XX, deschis la Banca Transilvania, reprezentata prin dna Mirela Retegan in calitate de Director General, decide organizarea concursului “Fii creativ cu Engino”, ce va avea loc în perioada 24.09.2020 ora 19.00 – 26.09.2020 ora 19.00, pe pagina de Facebook Gasca Zurli, https://www.facebook.com/gascazurli/

Art. 3. Pentru a se înscrie în concurs, participanţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii adiţionale faţă de cele precizate în Regulamentul Oficial de Concurs General, publicat integral pe www.zurli.ro:

1. Participantii se pot inscrie o singura data in concurs.

2. Să dea,, like” paginii de Facebook Gasca Zurli

3. Să dea share postarii de concurs (optional)

4. Sa acceseze site-ul https://enginotoys.ro/magazin/ , sa aleaga din orice sectiune a site-uului jucaria pe care si-ar dori-o copilul sau. Participantul trebuie sa copieze adresa de URL a jucariei alese si sa o scrie in sectiunea comentarii a postarii de concurs impreunpa cu motivarea alegerii: De ce crede participantul ca aceea este jucaria pe care si-ar dori-o copilul sau.

Art 4. În cadrul concursului se vor acorda 3(trei) premii, astfel:

  • 1 x voucher de cumparaturi pe site-ul https://enginotoys.ro/magazin/, in valoare de 500 ron.
  • 1 x voucher de cumparaturi pe site-ul https://enginotoys.ro/magazin/, in valoare de 300 ron.
  • 1 x voucher de cumparaturi pe site-ul https://enginotoys.ro/magazin/, in valoare de 200 ron.

Art. 5. Condiţii specifice pentru validarea, acordarea şi revendicarea premiilor: Nu se poate acorda contravaloarea premiului în bani. În cazul refuzului câştigătorului de a beneficia de premiu (prin refuzul unui câştigător însemnând că respectivul câştigător nu doreşte să între în posesia premiului, iar refuzul este manifestat expres şi neechivoc), sau în cazul imposibilităţii validării sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, fără nicio despăgubire din partea Organizatorului.

Art. 6. Modalitatea de atribuire a premiilor: câștigătorii vor fi alesi in data de 26 septembrie 2020, ora 19.00 de catre juriul Zurli. Juriul este format din Mirela Retegan - General Manager, Amalia Astilean - Director Executiv si Roxana Nicu - Director Marketing. Juriul va desemna castigatori un numar de trei participanti de pe pagina de Facebook Gasca Zurli, cate unul pentru fiecare voucher. Cele mai creative/originale/interesante trei raspunsuri vor fi premiate de juriu.

Art 8. Câştigătorii vor fi anunţati pe pagina de Facebook Gasca Zurli, in data de 62 septembrie 2020, ora 20.00. Fiecare castigator este obligat sa ne trimita in maximum 24 de ore de la anuntarea acestuia pe pagina de Facebook Gasca Zurli, un e-mail la contact@zurli.ro cu datele de contact , impreuna cu mentiunea Câștigător concurs “Fii creativ cu Engino” .

Organizatorul isi rezerva dreptul de a solicita informatii suplimentare in cazul in care nu exista suficiente detalii pentru expedierea premiului.

Datele cu caracter personal ale copilului sunt solicitate strict in scopul validarii castigatorului, urmand ca ulterior acestea sa fie sterse din evidentele Companiei de Evenimente Zurli SRL.

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare pe www.zurli.ro si la sediul organizatorului situat in strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, Bucuresti, pe toata perioada de desfasurare a concursului.

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

Art 9. Toate celelalte prevederi din Regulamentul Oficial al concursurilor organizate de către Compania de Evenimente Zurli, rămân în continuare, în mod neschimbat, în vigoare.

Prezentul act adiţional a fost întocmit în data de 24 septembrie 2020 şi va fi adus la cunoştinţă participanţilor pe pagina www.zurli.ro si pe pagina de Facebook cu cel puţin 24 de ore înaintea acestuia sau în limita timpului disponibil.

SC COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL

calendar

Gașca Zurli Show @ Family Fest Island

BUCUREȘTI, 03.10.2020, ora 11:00

cumpara bilete
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE