REGULAMENTE CONCURSURI

Regulament concurs Antrenorul Părinților - 27 noiembrie

ACT ADIŢIONAL NR. 78/ 25.11.2022

LA REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSURILOR

ORGANIZAT DE CĂTRE COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI

Art. 1. Prin prezentul act adiţional se completează Regulamentul Oficial General al concursurilor organizate de către Compania de Evenimente Zurli SRL si disponibil in varianta integrala pe www.zurli.ro.

Art. 2. COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL, cu sediul in Bucuresti, strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, J40/5236/22.04.2009, RO25472246, cont bancar RO23BTRL04101202S11300XX, deschis la Banca Transilvania, reprezentata prin dna Mirela Retegan in calitate de Director General, decide organizarea concursului ,,Antrenorul Părinților - 27 noiembrie” va avea loc în perioada 27.11.2022 ora 11.30 – 28.11.2022 ora 20.00, pe pagina de Facebook Antrenorul Părinților.

Art. 3. Pentru a se înscrie în concurs, participanţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii adiţionale faţă de cele precizate în Regulamentul Oficial de Concurs General, publicat integral pe www.zurli.ro:

1. Participantii se pot inscrie o singura data in concurs.

2. Să dea ,,like” paginii de Facebook Antrenorul Părinților

3. Să încarce la sectiunea comentarii din cadrul postarii de concurs de pe pagina de Facebook Antrenorul Părinților răspunsul la întrebarea: ,,Care au fost cele mai mari prostii pe care le-ați făcut în adolescență?”

Art 4. În cadrul concursului se va acorda 1 (un) premiu:

1 x carte ,,Fii de partea mea! Mic tratat de suportare a hormonilor la adolescenți” - Mirela Retegan, Liviana Tane

1 x Parenting pentru succes. Cum să ne creștem copiii bine. - Dr. Madeline Levine

Art. 5. Condiţii specifice pentru validarea, acordarea şi revendicarea premiilor: Nu se poate acorda contravaloarea premiului în bani. În cazul refuzului câştigătorului de a beneficia de premiu (prin refuzul unui câştigător însemnând că respectivul câştigător nu doreşte să între în posesia premiului, iar refuzul este manifestat expres şi neechivoc), sau în cazul imposibilităţii validării sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, fără nicio despăgubire din partea Organizatorului.

Art. 6. Modalitatea de atribuire a premiului: câștigătorul va fi ales in data de 28 noiembrie 2022, ora 20.00 de catre juriul Zurli. Juriul este format din Mirela Retegan - General Manager, Amalia Astilean - Director Executiv si Roxana Nicu - Director Marketing. Juriul va desemna 1 castigator dintre participanții care înscriu un raspuns valid la comentarii, la postarea de concurs de pe pagina de facebook Antrenorul Parintilor. Cel mai original, emoționant raspuns va fi premiat de Juriu.

Art 8. Câştigătorul va fi anunţat in textul postarii de concurs si la comentarii, in data de 28 noiembrie 2022, ora 20.00. Castigatorul este obligat sa ne trimita in maximum 24 de ore de la anuntarea acestuia pe pagina de Facebook Antrenorul Părinților, un e-mail la contact@zurli.ro cu datele de contact, impreuna cu mentiunea Câștigător concurs ,,Antrenorul Părinților - 27 noimebrie”.

Datele cu caracter personal sunt solicitate strict in scopul validarii castigatorului, urmand ca ulterior acestea sa fie sterse din evidentele Companiei de Evenimente Zurli SRL.

Regulamentul concursului este disponibil spre consultare pe www.zurli.ro si la sediul organizatorului situat in strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, Bucuresti, pe toata perioada de desfasurare a concursului.

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

Art 9. Toate celelalte prevederi din Regulamentul Oficial al concursurilor organizate de către Compania de Evenimente Zurli, rămân în continuare, în mod neschimbat, în vigoare.

Prezentul act adiţional a fost întocmit în data de 25 noiembrie şi va fi adus la cunoştinţă participanţilor pe pagina www.zurli.ro si pe pagina de Facebook cu cel puţin 24 de ore înaintea acestuia sau în limita timpului disponibil.

SC COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL.

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE