REGULAMENTE CONCURSURI

Regulament campanie Mulțumiri Eroilor din linia Întâi - Sissi România & Fix la Fix

Regulament concurs

Mulțumiri Eroilor din linia întâi

ACT ADIŢIONAL NR. 250/06.05.2020

LA REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSURILOR

ORGANIZAT DE CĂTRE COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI

Art. 1. Prin prezentul act adiţional se completează Regulamentul Oficial General al concursurilor organizate de către Compania de Evenimente Zurli SRL si disponibil in varianta integrala pe www.zurli.ro

Art. 2. COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL, cu sediul in Bucuresti, strada Intrarea Tudor Stefan nr 57, sector 1, J40/5236/22.04.2009, RO25472246, cont bancar RO23BTRL04101202S11300XX, deschis la Banca Transilvania, reprezentata prin dna Mirela Retegan in calitate de Director General, decide organizarea concursului “Mulțumiri Eroilor din linia întâi” ce va avea loc în perioada 06.05.2020 -08.05.2020, ora 23.59, in grupul de Facebook Fix la Fix - https://www.facebook.com/groups/mirelaretegan/

Art. 3. Pentru a se înscrie în concurs, participanţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii adiţionale faţă de cele precizate în Regulamentul Oficial de Concurs General, publicat integral pe www.zurli.ro:

1. Participantii se pot inscrie o singura data in concurs.

2. Să dea,, like/follow” paginii de Facebook Mirela Retegan (optional)

3. In cadrul concursului vor exista un numar de 9 postari – cate o postare pentru fiecare administrator al grupului Fix la Fix. Participantii trebuie sa incarce la sectiunea comentarii din cadrul unei postari de concurs o fotografie cu sandvișul sau platoul de gustari preferat impreuna cu un mesaj de multumire sau apreciere pentru cei din linia întai de luptă și #GrijaPentruBine/fixlafix.

Administratorii grupului care vor crea postari de concurs sunt:

  1. Elena Pavel
  2. Aneta Coman
  3. Cristian Pascuta
  4. Ionuț Ignat
  5. Camelia Dinescu
  6. Alina Trifu
  7. Diana Nichifor
  8. Bitu si Prietenii (Alina Marta)
  9. Mirela Retegan

Art. 4. În cadrul campaniei se va acorda un singur premiu. Premiul consta într-un GRATAR PROFESIONAL de gradina oferit de Sissi Romania – Caroli Foods Group.

Art. 5. Valoarea totală a premiului nu este mai mare de 600 RON, astfel câştigarea acestuia nu implică achitarea unui impozit pe premiu din partea câştigătorului.

Art. 6. Condiţii specifice pentru validarea, acordarea şi revendicarea premiului: Nu se poate acorda contravaloarea premiului în bani. În cazul refuzului câştigătorului de a beneficia de premiu (prin refuzul unui câştigător însemnând că respectivul câştigător nu doreşte să între în posesia premiului, iar refuzul este manifestat expres şi neechivoc), sau în cazul imposibilităţii validării sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, fără nicio despăgubire din partea Organizatorului.

Art. 7. Modalitatea de atribuire a premiului: câștigătorul va fi ales din toate comenatriile incaracte in cadrul celor 9 postari realizate de administratorii grupului, mentionat la articolul 3. Câștigătorul va fi ales de catre juriul Zurli. Juriul este format din Mirela Retegan - General Manager, Amalia Astilean - Director Executiv si Roxana Nicu - Director Marketing. Juriul va alege un singur castigator din toate comentariile inscrise, din grupul de Facebook Fix la Fix. Cel mai emotionat/creativ/ original raspuns incarcat in sectiunea comentarii a celor 9 postari de concurs, de catre un participant, va fi desemnat castigator de catre juriu.

Art 8. Câştigătorul va fi anunţat pe grupul de Facebook Fix la Fix în data de 09 mai 2020. Castigatorul este obligat sa ne trimita in maximum 24 de ore de la anuntarea acestuia pe grupul de Facebook Fix la Fix, un e-mail la contact@zurli.ro cu datele de contact (nume, numar de telefon si adresa), impreuna cu mentiunea „Castigator concurs Fix la Fix – Mulțumiri Eroilor din linia întâi”. Premiul vor fi expediat câștigătorului în termen de 60 de zile de la anuțarea acestuia pe grupul de facebook Fix la Fix, dar nu mai târziu de data de 31 iulie 2020. Expedierea se va realiza prin curier rapid de catre Caroli Foods România.

Art 9. Toate celelalte prevederi din Regulamentul Oficial al concursurilor organizate de către Compania de Evenimente Zurli, rămân în continuare, în mod neschimbat, în vigoare.

Prezentul act adiţional a fost întocmit în data de 06 mai 2020 şi va fi adus la cunoştinţă participanţilor pe pagina www.zurli.ro, www.mirelaretegan.ro si pe grupul de Facebook Fix la Fix cu cel puţin 24 de ore înaintea acestuia sau în limita timpului disponibil.

SC COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI SRL

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE