Gașca Zurli

Spectacole

Gașca Zurli prezintă spectacolul Cinghilinghi

Cinghilinghi, o producție veselă și plină de culoare. Cele mai iubite personaje din România își fac bagajele și se mută la mare.

Aventura lor începe odată cu încercarea de a-și pregăti bagajele pentru plecarea în vacanța mult visată. Dar mare le este mirarea când nu-și găsesc valizele. Unde să fie, oare? Le-a furat caraghioasa de Tura Vura, pentru că și ea ar vrea să meargă în vacanță!

Prietenii din Gașca Zurli o cheamă în ajutor pe Zâna Bună, ea este sigura care le poate da curaj să o înfrunte pe Tura Vura, pentru a-și recupera valizele.

De unde, de ne-unde apare și vrăjitoarea cu valizele Găștii, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Fetița Zurli, Vrăjimăturica și băieții o înfruntă pe Tura Vura, încercând s-o convingă să vină și ea în vacanță, alături de ei. Însă Tura Vura refuză, fiindcă ea nu poate suferi cântecelul Cinghilinghi, care în limba Zurli înseamnă "te iubesc".

Vezi mai multe aici.

Gașca Zurli prezintă spectacolul aniversar "10 Zurli"

La împlinirea celor 10 ani de existență și aflați în plin turneu național, Fetița Zurli, Vrăjimăturica și băieții din Gașca Zurli pregătesc de zor o surpriză colorată pentru Tanti Prezentatoarea - o petrecere zurpriză și un tort imens. Când în final reușesc să se pună de acord despre cum va arăta tortul și decid să-i arate surpriza, hop! Apare ca din neant caraghioasa de Tura Vura și le dă planurile peste cap. Se pare că s-a simțit tare ofensată fiindcă nu a invitat-o nimeni la petrecerea Găștii.

Dar Gașca, ajutată de magica Zâna Bună, are și ea o surpriză pentru Tura Vura - pe bunul lor prieten, cățelușul Tashu. Asta da surpriză pentru vrăjitoare.

În final, Tura Vura dă bir cu fugiții, iar Fetița Zurli împreună cu toata Gașca de prieteni îi cântă cel mai frumos cântec minunatei Tanti Prezentatoarea.

Citește mai mult aici.

Gașca Zurli prezintă spectacolul Animale Colorate

Animale Colorate este un spectacol original, în care copiii învață să nu accepte niciodata nimic de la străini, nici măcar dulciuri. Să nu plece cu nimeni fără știrea familiei, chiar dacă sunt persoane cunoscute.

Fetița Zurli și prietenii ei iubesc animăluțele și au grijă de ele. Le plimbă, le piaptănă, le hrănesc, se joacă cu ele. Așa că, Tanti Prezentatoarea le dăruiește doi prieteni noi: cățelușul Tashu și cățelușa Tasha.

Tura Vura, vrăjitoarea cea caraghioasă, este invidioasă pe noii prieteni ai Găștii Zurli și îi necăjește pe cei doi căței. Le aruncă apa, le fură mâncarea, le ascunde jucăriile, și, în cele din urmă, îl păcălește pe cățelul Tashu și îl răpește.

Vezi mai mult aici.

Gașca Zurli prezintă spectacolul "Vreau pupic de noapte bună"

Vreau Pupic de noapte bună” este un spectacol despre cum putem transforma cele mai obositoare momente ale zilei în motive de joacă.

Trezitul dimineața, spălatul pe dinți, îmbrăcarea pentru școală sau grădiniță și momentul de dinainte de culcare sunt de cele mai multe ori precedate de luuungi discuții și negocieri. Și cu cât părinții devin mai nerăbdători și mai nervoși cu atât mai puternică e încăpățânarea celui mic. Noi știm cum să transformăm aceste momente în clipe amuzante îmbrăcând în joacă fiecare acțiune: Hai scoala-te, ridică-te, trezește-te se pot spune în foarte multe feluri.

Citește mai mult aici.

Gașca Zurli prezintă spectacolul Întâmplări din lumea poveștilor

Întâmplări din lumea poveştilor” este o poveste de spre prietenie, sinceritate şi fair-play, un spectacol în același stil „zurli”: interactiv, plin de energie, culoare, cântece antrenante și multă veselie.

Fetiței Zurli îi place să se joace, dar când vine vorba să pună jucăriile la loc, găsește tot felul de motive și scuze. Fetița Zurli începe să caute tot felul de șiretlicuri, care să o ajute să scape de sarcina care i se pare atât de complicată. În ajutor îi cheamă pe Lupul din Scufiţa Roşie și pe Motanul din povestea lui Pinocchio, în speranța că aceștia îi pot da o rețetă magică prin care jucăriile să se strângă singure în coș.

Ca niște prieteni adevărați, Truli, Clopoțel, Zdrănganel și Yuppi o ajută pe Fetița Zurli să înțeleagă că nu este bine să încerci să păcălești și să ascunzi adevărul. Până la urmă, ea promite, cum altfel decât cu degețelul pe năsuc, că își va pune singură ordine în lucrușoare de acum înainte.

Citește mai mult aici.

Gașca Zurli prezintă spectacolul "Am o căsuță mică"

Spectacolul “AM O CĂSUŢĂ MICĂ” este o producţie originală plină de energie şi culoare, cântece şi veselie, interactivitate şi superdistracţie. Timp de o oră, copiii şi părinţii cântă şi dansează împreună cu Fetiţa Zurli, Clopoţel, Zdrăngănel şi Truli. Cei patru prieteni au pregătit farse cu care o vor surprinde pe Tanti Prezentatoarea, iar Tura Vura se va confrunta cu o sală protejată de Zâna Bună.

Se găsesc aici toate ingredintele unui spectacol minunat: cântece vesele şi antrenante, costume colorate, recuzită atrăgătoare şi multă bucurie. Povestea spectacolului e foarte simplă. Gaşca Zurli are nevoie de o căsuţă în care să locuiască toate animăluţele de pluş prietene. Numai că să faci o casă nu e chiar o joacă. Îţi trebuie un plan, instrumente potrivite şi, mai ales, un meşter priceput. Aşa este introdus în scenă Yuppy, cel mai harnic şi haios constructor.

Yuppy trasează roluri clare fiecăruia. Fetiţa Zurli se ocupă de decoraţiuni, Clopoţel, calificat de pălăria de pe cap, e responsabil pentru acoperiş, iar Tanti Prezentatoarea de finanţe. Truli şi Zdrăngănel sunt responsabili cu trăinicia căsuţei. Constructorul Yuppy se dovedeste a fi şi foarte talentat, aşa că ajuta şi la atmosfera de veselie prin cântece şi dansuri meşterite. După ce căsuţa e gata, Zâna Bună vine să adauge un strop de magie şi aduce o steluţă fermecată, care să vegheze şi să apere casa.

Citește mai mult aici.

Gașca Zurli prezintă spectacolul "Zboară, zboară, Vrăjimăturică!"

Premieră în industria divertismentului din România: Gașca Zurli într-un super show la Sala Palatului.

Pentru prima dată în România, în sala în care doar artiștii cu tradiție și succes la public au curajul să desfășoare spectacole, Gașca Zurli – cel mai mare teatru privat pentru copii – a susținut un spectacol eveniment.

Pe 31 mai, la Sala Palatului, Gașca Zurli a adus, în premieră, o producție sută la sută românească, „Zboară, Zboară, Vrăjimăturică!”, dedicată copiilor între 2 și 10 ani. Un spectacol interactiv în care personajele îi duc pe copii, dar și pe părinți în Regatul Măturilor pentru a o învinge pe Vrăjitoarea Tura-Vura.

Ca fiecare dintre producțiile marca Zurli, și acest nou spectacol își propune să le povestească celor mici, într-o formă alternativă, prin joc, despre valorile importante ale familiei, despre înțelegere și despre cum poți învinge răul cu puterea faptelor bune și a zâmbetului.

Citește mai mult aici.

Gașca Zurli prezintă spectacolul "Tiribam, Tiribum"

Tiribam Tiribum este cel mai vesel spectacol pentru copii, care a schimbat tot ceea ce se întâmpla până acum în divertismentul de familie: muzica originala, costumele fascinante, actorii experimentati si conceptul unic al show-ului îi determina pe toti spectatorii sa intre în joc.

Este un spectacol în care şi cei mici şi cei mari sunt invitaţi să cânte, să danseze, să numere, să fie prietenoşi şi politicoşi. Zâna Bună are nevoie de ajutorul copiilor pentru că vrăjitoarea super-aiurită Tura-Vura, de care nu se teme nimeni pentru că nu e monstruoasă, ci doar caraghioasă, încearca să fure distracţia! Are oare vreo şansă?

Citește mai mult aici.

Gașca Zurli prezintă spectacolul Vreau să-l ajut pe Moș Crăciun

Vreau să-l ajut pe Moş Crăciun” este un pretext pentru a-i învaţa pe copii să fie generoşi. Fiecare micuț spectator este rugat să aducă un cadou pentru un copil sărăc şi primește la schimb un cadou din partea Găştii Zurli. Le propunem spectatorilor să pregătească o cutie cadou pentru un copil.

Într-o cutie de pantofi îi invităm să pună lucruri noi care pot face fericit un copil: o jucărie, o carte, un pachet de creioane colorate, o căciulă, mănuşi, fular sau dulciuri care nu se alterează. Părinții le pot da o mână de ajutor celor mici şi pot pregăti împreună cadoul special. Pot să pună înăuntru şi o scrisoare pentru copilul la care va ajunge. Pe cutie trebuie să scrie pentru cine a pregătit darul: o fetiţă sau un băieţel şi ce vârstă are. Cutia frumos ambalată o aduc la spectacol. Primesc la schimb ornamente pentru brad cu Gaşca Zurli. Noi repartizăm aceste cadouri ONG-urilor care strâng pachete de sărbători. „Vreau să-l ajut pe Moş Crăciun” este un show care adună cele mai iubite momente din spectacolele Gaşca Zurli. Cântecele celebre împreună cu cele mai iubite cântece de iarnă vor strecura pe nevăzute lecţia de generozitate.

Citește mai mult aici.

Gașca Zurli prezintă spectacolul Uite, vine Moș Crăciun!

Gaşca Zurli le-a pregătit copiilor şi părinţilor un cadou de Sărbători – spectacolul Uite, vine Moş Crăciun! Ştim deja, Tura Vura ar vrea să oprească sărbatoarea Crăciunului şi sosirea Moşului. Dar, Gaşca Zurli împreună cu Zâna Bună au pregătit trucuri speciale pentru cea mai caraghioasă vrăjitoare din lume. Copiii ajută Gaşca, iar Tura Vura va suferi cea mai mare înfrângere din viaţa ei. Acum calea este liberă să vină Moş Crăciun.

Pe scenă, Gaşca Zurli îl primeşte pe Moş Crăciun spre bucuria celor mici şi împreună îi oferă cea mai frumoasă demonstraţie de veselie şi cuminţenie. Sigur, Tura Vura apare la colindat în stilul caracteristic, dar Moşul nu are pentru ea nici măcar un zâmbet. Uite, vine Moş Crăciun! este un spectacol în care părinţii regăsesc magia copilariei, iar cei mici se bucură să revadă pe scenă personajele lor preferate împreună cu Moş Crăciun.

Citește mai mult aici.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE