APLICATIA ZURLI

“Aucilică Mămăligă”, a apărut un serial nou nouț în Aplicatia Zurli!

“Aucilică Mămăligă”, a apărut un serial nou nouț în Aplicatia Zurli! Protagonista, iubită de toți copiii, Fetița Zurli, învață diferența dintre a ajuta și a încurca. În tot ce face, ea pune grijă, iubire și cele mai bune intenții din lume!

Fetița Zurli este un copil care își dorește să fie de ajutor, să facă bine oamenilor din jur și ca toată lumea să fie fericită. În această încercare, de multe ori, reușește să încurce lucrurile. În primele episoade care apar marți, 15 iunie, Fetița Zurli îi taie pelerina supereroului Multumesc, să strice globul pământesc al lui Truli și să îi taie Vrăjimăturicii desenele. Cum? Urmăriți toată aventura în secțiunea dedicată copiilor din Aplicația Zurli.

Aucilică mămăligă este vorba cea mai des folosita de Fetița Zurli, atunci când încurcă oalele fără să își dea seama.

Că face ceva greșit în ochii adultului sau ai prietenilor ei, Fetița Zurli spune mereu Aucilică mămăligă , o combinație între “îmi pare rău, nu am vrut” și “nu știam că așa o să se întâmple”!

Conceptul serialului este creat de fondatorul Zurli, Mirela Retegan, care și-a dat seama că, de foarte multe ori, tot ce își doresc copiii cel mai mult pe lume este să-I ajute oamenii pe care îi iubesc. Iar atunci când fac asta, fără să își dea seama, încurcă situația.

Cele mai bune intentii nu înseamnă întotdeauna o acțiune terminată cu bine,iar în aplicația Zurli, copiii învață acest lucru împreună cu Fetița Zurli, cel mai iubit personaj al copilăriei celor mici.

Urmărește întâmplări nou-nouțe cu Fetița Zurli, exclusiv în Aplicația Zurli!

Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE