APLICATIA ZURLI

A apărut aplicația Zurli

A venit vacanța cu... APLICAȚIA ZURLI, cel mai sigur loc de joacă Zurli din online.

În plină pandemie, am creat pentru cei mici materiale nou nouțe care se găsesc doar în aplicație. Aplicația Zurli este disponibilă atât pentru Android - în Google Play, cât și pentru Iphone - în App Store.

Descarcă pentru Android.

Descarcă din AppStore.

Ce găsiți în aplicație?

O mulțime de videouri noi, create special pentru copii și părinți, filmulețe și materiale pe care nu le mai găsiți în altă parte. Aplicația este structurată în 2 părți mari și late: zona pentru copii și zona pentru părinți.

De ce e Aplicația Zurli atât de cool?

  • Nu sunteți întrerupți pe parcursul vizionării de niciun moment de publicitate
  • La fiecare oră, un personaj Zurli îi spune celui mic că este momentul să facă o pauză, iar aplicația se închide de la sine. Pentru a o redeschide, cel mic trebuie să meargă la mami sau la tati.
  • Este cel mai sigur loc de joacă Zurli din online

Ce găsim în zona pentru copii?

Lumea Fetiței Zurli - descoperă o lume nouă, jucăușă, în care Fetița Zurli te conduce grațios prin toate ungherele Zurli ale copilăriei. Descoperă-i poveștile, jocurile și cântă cu ea chiar în camera ei! Lumea Fetiței Zurli devine lumea fiecărui copil.

Teatrul de Păpuși Zurli sau locul de joacă preferat al lui Truli. E lumea poveștilor încâlcite, în care cei mici îl ajută pe Truli să le descâlcească. Este o lume fantasctică care îi învață pe cei mici să gândeascî logic, să improvizeze, să creeze propriile povești.

Desenează cu Vrăjimăturica sau lumea Vrăjimăturicii. E locul unde micii noștri prieteni pasionați de desen, pot experimenta ghidați de Vrăji. Știm cu toții cât de pasionată este ea de această activitate creativă, iar dorința ei este să îi învețe pe copii cum să deseneze animăluțe, flori, căsuțe etc.

Ce mai poți face în aplicație? Înveți toate coregrafiile cântecelor Atențiune, Accelerăm! Cunoaștem câțiva părinți mari iubitori de astfel de jocuri. :))) Adepții unui stil mai lent, pot asculta poveștile Zurli citite chiar de cea care a inspirat-o pe Tanti Prezentatoarea să creeze universul Zurli - Maya. Toate momentele Zurli sunt aici.

Puteți viziona spectacolele Zurli integral, fără pauză, fără a fi întrerupți de vreun moment de publicitate. Practic, în aplicația Zurli, ai toată Gașca Zurli într-un singur loc.

Ce găsim în zona pentru PĂRINȚI?

În secțiunea oamenilor mari, Mirela Retegan a pus toată priceperea ei de mamă și Antrenor al Părinților. Aici descoperă cele mai distractive idei de activități pentru tine și familia ta!

Găsești idei de jocuri în secțiunea Jocurile Mirelei.

Tu întrebi, Mirela răspunde. O poți întreba direct pe Mirela Retegan orice, de la idei de jocuri ori locuri de plecat în vacanță, până la sfaturi de parenting.

Tot aici, găsești cartea Pledoarie pentru Mamai și Tati sub forma unor înregistrări audio, cele mai frumoase și emoționante fragmente din carte, citite de Mirela pentru oamenii mari.

Aplicația Zurli este lumea colorată și fericită pe care copiii o cunosc și care vine mai aproape de fiecare dintre ei.

Cât costă aplicația?

Aplicația este disponibilă în Google Play și AppStore. Abonamentul costă 15 ron + TVA/lună, iar dacă optezi pentru abonament pentru un an întreg, costul este de 100 ron + TVA.

De unde se poate descărca aplicația?

Google Play - pentru Android

App Store - pentru iPhone, iPad, iPod touch.

Galerie foto/video
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE