Noutăți

Copiii din Comandău vor avea din nou o școală!

Gașca Zurli s-a alăturat campaniei de strângere de fonduri pentru școala celor 100 de copii din Comandău, județul Covasna, care a ars, în plină iarnă, din temelii.

Mirela Retegan, a hotărât să se implice personal în campania ce a avut drept scop reconstrucția școlii pentru cei 100 de copii din satul Comandău.

La începutul anului, după un drum plin de peripeții prin nămeți, Gașca Zurli a ajuns la școala din vârful muntelui. Acolo îi așteaptau cei peste 100 de copii, în sala de sport. Mai bine de o oră, copiii, deși sunt vorbitori de limbă maghiară, au cântat și au dansat cu cele mai iubite personaje românești.

Apoi Gașca Zurli a susținut 2 spectacole caritabile, ambele sold-out. Toți banii încasați pe bilete au intrat în fondul pentru reconstrucția școlii.

Acțiunea Găștii și lobby-ul Mirelei Retegan au contribuit la campania ”Le dăm școala înapoi”, inițiată de Asociația pentru Comunitate.

“Sunt foarte fericită. Foarte , foarte fericită. Pentru copiii din Comandău, izolați de lume, școala era a doua casă. Stiu cât de mult îi bucură faptul ca vor avea din nou unde să învețe și abia aștept să mergem la inaugurare. Mă bucur că suntem și noi o particică din succesul acesta.”, a declarat Mirela Retegan, femeia care a creat fenomenul Zurli.

Implicarea Mirelei Retegan și a Găștii Zurli în campania „Le dăm școala înapoi” a dat roade. Guvernul, printr-o decizie recentă, a alocat suma integrală necesară reconstrucției școlii, iar toate fondurile strânse în urma campaniei vor fi folosite pentru dotarea corespunzătoare a scolii. Reconstrucția școlii din Comandău urmează să înceapă în scurt timp.

Galerie foto/video

calendar

Puterea Cornetelor

BUZĂU, 19.10.2018, ora 19:00

cumpara bilete

Intrarea liberă Gașca Zurli Show

BUCUREȘTI, 20.10.2018, ora 18:00

cumpara bilete

Puterea Cornetelor

GALAȚI, 21.10.2018, ora 19:00

cumpara bilete

Puterea Cornetelor

CRAIOVA, 26.10.2018, ora 19:00

cumpara bilete

Puterea Cornetelor

CĂLĂRAȘI, 29.10.2018, ora 19:00

cumpara bilete

Bilete în curând Puterea Cornetelor

Chișinău, 02.11.2018, ora 18:00

cumpara bilete
Ai verde la distractie pe canalul nostru de YouTube. Fii primul care asculta cele mai noi cantece cu Gasca Zurli.

Fie ca veselia noastra
sa-ti inunde inboxul

INCHIDE